Şimdi Ara

Volvo V40 tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
9.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cumartesi günü babamla v40 için fiyat almaya gittik.R design 152 bg benzinli için 100 bin fiyat aldık.

Aracı test ettik beğendik.Acelemiz olduğu için kısa sürdü.Benim sormak istediğim yakıt tüketimi ve performansı nasıldır?Bu fiyat aralığında C sınıfı başka araç önerir misiniz?Arabayı ben kullanacağım bu yüzden lütfen D sınıfı tavsiye etmeyin.

Cevap vereceklere şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha ucuza aynı güçte hatta daha güçlüsünü alabilirsiniz. Ama V40 kadar kaliteli olmaz.

1.6 TDI DSG Golf o paraya alınıyorsa V40'a verile her kuruş değerini hak eder.

A3 felan önerenler olmuş. Aklınızı peynir ekmekle yemeyin hocam. R-Design V40'tan bahsediyorsunuz. A3'ün içinden geçer zil takıp oynatır.
    v40 saglamlik guvenlik malzeme surus kalitesi motor sanziman ve bunlarin sunuldugu fiyat goz onune alindiginda c segmentinin en iyi araci.baska markalarda bunu sadece 1 serisi veriyor,onuda bu donanimla 125bine alirsiniz.a serisinin ici kalitesiz motor vasat ve pahali,a3 un ise dsg belasi var.v40 a alternatif tek arac giu su anda ondada v40in kalitesi yok..cok iyi tercih hayirli olsun.
    100 bin TL. paran varsa, forumdakilerin aklı ile araba alınmaz.
    Gider, aklında olan araçları gezer, hepsinin koltuğuna biner test edersin.
    Buraya bakarsan millet A3, Golf hatta Leon falan önermiş şaka gibi.. Burada durmaya devam edersen, birazdan Şener gelir ve 1.2 Polo al paran cebince kalsın diyebilir.
    Aile için V40'ın bagajı yetersiz gelebilir evet ama aracı ben kullanacağım demişsin.
    Özellikle yeni motorla çıkan V40 T3 R Desing modeli, genç kullanıcılar için en ideal araçlardan biridir, çoğu gencin hayalini süsler.
    Bırak forumu okumayı gez dolaş, bazı araba üstadlarının !! üstte saydığı araçları git gör, sonra da gidip V40'ın şöför koltuğuna otur. Kapısını kapattığında zaten kararını orada verirsin.
    Buradakilerin çoğu V40'ı trafikte yanlarından geçerken falan görmüştür, o kadar.

Arabanin ici ayri guzel, r design ile disi ayri guzel. C segmentinde ondan daha kaliteli malzeme ve isciligi olan bir araba yok.

O paraya C segmenti arac bakiyor olsam donanim ve kalitesinden dolayi her turlu tercih sebebim olurdu. Varsin dar ve bagaji kucuk olsun. Zaten ailem 3 kisilik, arada binecek olan misafirler icin tercih yapmam.

Tercihinizin dogru oldugunu dusunuyorum. Hayirli ugurlu olsun.
  • 152 bg İ 100.000tl ye veren başka hangi araç varsa onlara bakarım artık 110 hp araçlara hiç bakmam.
  • O fiyata, o donanimda diger premium markalarin c segmenti araclarini alabilmek hayal olur.

Ben de v40 test ettim bi kac kez. Belki sinifinin en iyisi degil ama fiyat/performans olarak bakarsak en iyisi olabilir. Koltuklari inanilmaz ergonomik ve malzeme kalitesi epey iyi.

• Bence o fiyata alınabilicek en güzel araç, onun rakibi olan premium c sınıfında en ucuz o diğerleri pahalı hep, bmw desen 120 yi geçer m paket, mercedeste o civarlarda, bence en iyisi o.

• hiç söylendiği gibi konforlu değil. yeğenime araba alırken test sürüşü yaptık. arkaya insan alacaksanız hiç düşünmeyin yaşam alanı çok kötü,dar bir otomobil,bagaj hiç yok. kalitesine diyecek laf yok sonuçta volvo. .audi a3 ü kesinlikle tavsiye ederim,araçların test sürüşünü yapmadan almayın bence
  • zaferdurukan kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkçası arkada oturacak insan olacağını zannetmiyorum.Ailede bir araba daha var zaten.A3 beğenemedim hocam tipi hoşuma gitmedi.

• Performans ihtiyacınız yoksa T3 yerine ellerinde hala varsa d2 tercih edebilirsiniz, kullanırkende satarkende daha rahat edersiniz. İc mekan anlamında a3 le birlikte en kaliteli iç mekana sahip c hb araçtan biridir. R-Design'ın standartında nabuk/deri kombinasyonlu koltuklar var ama 1000 liranın daha altında bir farkla bu koltuklarıntamamen deri alabiliyorsunuz, bu deride suni deri değil gerçek geyik derisi.

Vakti zamanında 2013 yılında henüz a180 in otomatiği yokken, 1 serisi makyajlanmamışken c hb premium 4 araç içerisinden r design rabel blue v40'ı tercih etmiştim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vw Tiguan multimedia tavsiye
    geçen yıl açıldı
    Audi Q3 Tavsiye?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • v40 saglamlik guvenlik malzeme surus kalitesi motor sanziman ve bunlarin sunuldugu fiyat goz onune alindiginda c segmentinin en iyi araci.baska markalarda bunu sadece 1 serisi veriyor,onuda bu donanimla 125bine alirsiniz.a serisinin ici kalitesiz motor vasat ve pahali,a3 un ise dsg belasi var.v40 a alternatif tek arac giu su anda ondada v40in kalitesi yok..cok iyi tercih hayirli olsun.

• arabaci_58 kullanıcısına yanıt
    Hocam 115 beygirlik motorun performansı düşük olur diye düşünüyorum.O yüzden benzinliye yöneldik.

Hocam bu deri koltukların ömrü 1 yıl diyorlar sizinkiler ne durumda?

• Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    2013 model R-Design full deri koltuk T4 motor 180HP'lik aracım var. Koltuk derileri daha ilk günkü gibi sapa sağlam mis gibi kokuyor hala. Kullanmayanların yorumlarına bakmayın siz. Ayrıca aracı 2 senedir 210HP'ye çipli kullanıyorum. Şu an bu otomobili satsam T5 olanı alırım yani o derece memnunum Allah kaza bela vermesin, sattırmasın ama normal şartlarda asla satmayı düşünmüyorum.

Aracın premium rakiplerine göre daha iyi fiyat - performans oranı sunduğu ortada. Bunun yanında eksik yanları da yok değil tabi. Mesela arka baş ve diz mesafesinin sınırlı olması, bagajının gerçekten küçük olması ve sert süspansiyonlara sahip olması aracın eksi yanları. Bunlar dışındaki tüm özelliklerde Volvo önde veya rakipleriyle aynı seviyededir buna emin olabilirsiniz. Tabi Volvo ve Audi'nin marka algısı bir Mercedes veya Bmw değil. Bu da fiyatı doğrudan etkileyen unsurlar tabi. Mercedes ve Bmw'nin Volvo ve Audi'nin muadil araçlarından 20 bin pahalı olmasının sebebi de budur.

Motor performansına gelince 210HP ile araç çok iyi yürüyor ve iş arkadaşıma T3 152HP olanını aldık. Onunki de 130'a kadar aynı benim araç gibi yürüyor. Ama 130'an sonra benimkiyle aradaki farkı bariz anlıyorum. Yeni T3'lerdeki şanzıman ise çok konforlu ve rodajdan yani 4500km'den sonra yoğun şehir içi yakıt tüketimi 13 litreden 10 litreye düşüyor. Benim aracın aşırı yoğun şehir içi sarfiyatı ise 12 litre.

• MaTaDoR kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.Sanırım bunu alacağız.Bu fiyata daha kaliteli bir araç yok.

• A serisi vs 1 serisinin malzeme kalitesi değerinin altında, premium kompaktta v40 ve a3'ü önerebilirim; bu arada ds5 hatchback olmasına rağmen d sınıfıdır, ancak premiumların yanında marka imajı var tabi. A3 ve v40'dan birini tercih ederseniz üzülmeyeceğiniz görüşündeyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınıfının en ağır arabalarından birisini benzinli alıyorsun ona göre yakıtını düşünebilirsin
  • Dizel içinde fiyat sordunuz mu ? Yıllık kaç kilometre yapıyorsunuz.
  • iç hacminin dar olması dışında sınıfının en iyisi denebilir.
  • bugün ankara volvo bayisindeydim. yarın yüzde 10 zamlanıyomuş fiyatlar.

• .hoobastank. . kullanıcısına yanıt
    HaydaaCiddi misin hocam?

• 100 bine v40

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • V40 gerek tasarımı,sürüş keyfi,yol tutuşu ve sportifliği olarak çok başarılı bir araçtır.Ayrıca çokta keyiflidir çok seviyorum v40ı segmentinin en iyi 3 aracından bir tanesi.
    100 bine iyi fiyat almışsınız bence r-design çok sportif duruyor.İç mekanı çok geniş değil ama kaliteli araç sağlamdır üzmez sizi.Bence benzini kafaya takmıyorsanız gönül rahatlığı ile alabilirsiniz çok güzel araba
  • Daha ucuza aynı güçte hatta daha güçlüsünü alabilirsiniz. Ama V40 kadar kaliteli olmaz.

1.6 TDI DSG Golf o paraya alınıyorsa V40'a verile her kuruş değerini hak eder.

A3 felan önerenler olmuş. Aklınızı peynir ekmekle yemeyin hocam. R-Design V40'tan bahsediyorsunuz. A3'ün içinden geçer zil takıp oynatır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba0392 -- 31 Ocak 2016; 17:44:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.