< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Daha ucuza aynı güçte hatta daha güçlüsünü alabilirsiniz. Ama V40 kadar kaliteli olmaz.
1.6 TDI DSG Golf o paraya alınıyorsa V40'a verile her kuruş değerini hak eder. A3 felan önerenler olmuş. Aklınızı peynir ekmekle yemeyin hocam. R-Design V40'tan bahsediyorsunuz. A3'ün içinden geçer zil takıp oynatır. |
O fiyata, o donanimda diger premium markalarin c segmenti araclarini alabilmek hayal olur.
Ben de v40 test ettim bi kac kez. Belki sinifinin en iyisi degil ama fiyat/performans olarak bakarsak en iyisi olabilir. Koltuklari inanilmaz ergonomik ve malzeme kalitesi epey iyi. |
v40 saglamlik guvenlik malzeme surus kalitesi motor sanziman ve bunlarin sunuldugu fiyat goz onune alindiginda c segmentinin en iyi araci.baska markalarda bunu sadece 1 serisi veriyor,onuda bu donanimla 125bine alirsiniz.a serisinin ici kalitesiz motor vasat ve pahali,a3 un ise dsg belasi var.v40 a alternatif tek arac giu su anda ondada v40in kalitesi yok..cok iyi tercih hayirli olsun.
|
100 bin TL. paran varsa, forumdakilerin aklı ile araba alınmaz.
Gider, aklında olan araçları gezer, hepsinin koltuğuna biner test edersin. Buraya bakarsan millet A3, Golf hatta Leon falan önermiş şaka gibi.. Burada durmaya devam edersen, birazdan Şener gelir ve 1.2 Polo al paran cebince kalsın diyebilir. ![]() Aile için V40'ın bagajı yetersiz gelebilir evet ama aracı ben kullanacağım demişsin. Özellikle yeni motorla çıkan V40 T3 R Desing modeli, genç kullanıcılar için en ideal araçlardan biridir, çoğu gencin hayalini süsler. Bırak forumu okumayı gez dolaş, bazı araba üstadlarının !! üstte saydığı araçları git gör, sonra da gidip V40'ın şöför koltuğuna otur. Kapısını kapattığında zaten kararını orada verirsin. Buradakilerin çoğu V40'ı trafikte yanlarından geçerken falan görmüştür, o kadar. |
Arabanin ici ayri guzel, r design ile disi ayri guzel. C segmentinde ondan daha kaliteli malzeme ve isciligi olan bir araba yok.
O paraya C segmenti arac bakiyor olsam donanim ve kalitesinden dolayi her turlu tercih sebebim olurdu. Varsin dar ve bagaji kucuk olsun. Zaten ailem 3 kisilik, arada binecek olan misafirler icin tercih yapmam. Tercihinizin dogru oldugunu dusunuyorum. Hayirli ugurlu olsun. |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba0392 -- 31 Ocak 2016; 17:44:47 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |