Şimdi Ara

volvo xc90 2900 t6 silindir blogu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar volvo xc90 2900 t6 aracıma motor veya silindir blogu arıyorum bilgi sahibi olanlardan mesaj bekliyorum

• Ankara Grup Volvo'da bir tane kazadan pert XC90 var. T6 mıydı tam hatırlamıyorum ama eğer öyleyse bu aracın peşine düşüp, parçalanırsa motorunu alabilirsiniz belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkan.d kullanıcısına yanıt
    teşekkur ederim bilgileri iletebilirseniz sevinirim
    telefonla görüştüm pertten parça satmıyorlarmıs ama hangi sigorta oldugunu ögrenebilirsek ihaleye cıkınca alabiliriz bunun içinde servis bilgi vermiyor
  • dozy53 D kullanıcısına yanıt
    Ben öğrenmeye çalışırım.

TESEKKUR EDERİM İLGİNİZE
  • Yenisini satmak varken satarlarmi çikmayi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • INTRUDERTR kullanıcısına yanıt
    Zaten pert de olsa araç servisin değil ki satsınlar. Araç ya müşterinin ya da sigortanındır. Araç ya yapılacaktır ya da parçalanacaktır.

Ben sadece @dozy53'e bir ihtimal gösterdim. Sonuçta bunlar kolay bulunacak motorlar değil. Bir XC90'larda var, bir de eski kasa S80'lerde. Onlar da zaten sayılıdır ki, bir de çıkması bulunsun. O yüzden her ihtimali kovalamakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan.d -- 31 Temmuz 2014; 23:39:12 >
  • sıfır motorlar 16bin ile 21 bin tl arasında degişiyor ögrendigim kadarıyla yurtdışı motor üretmiyor motorları rektifiye edip gönderiyorlar cıkma motor cok daha ucuza geliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.