Bildirim
volvo xc90 2900 t6 silindir blogu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ankara Grup Volvo'da bir tane kazadan pert XC90 var. T6 mıydı tam hatırlamıyorum ama eğer öyleyse bu aracın peşine düşüp, parçalanırsa motorunu alabilirsiniz belki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkur ederim bilgileri iletebilirseniz sevinirim -
telefonla görüştüm pertten parça satmıyorlarmıs ama hangi sigorta oldugunu ögrenebilirsek ihaleye cıkınca alabiliriz bunun içinde servis bilgi vermiyor -
Ben öğrenmeye çalışırım.
TESEKKUR EDERİM İLGİNİZE -
Yenisini satmak varken satarlarmi çikmayi.
Zaten pert de olsa araç servisin değil ki satsınlar. Araç ya müşterinin ya da sigortanındır. Araç ya yapılacaktır ya da parçalanacaktır.
Ben sadece @dozy53'e bir ihtimal gösterdim. Sonuçta bunlar kolay bulunacak motorlar değil. Bir XC90'larda var, bir de eski kasa S80'lerde. Onlar da zaten sayılıdır ki, bir de çıkması bulunsun. O yüzden her ihtimali kovalamakta fayda var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan.d -- 31 Temmuz 2014; 23:39:12 >
sıfır motorlar 16bin ile 21 bin tl arasında degişiyor ögrendigim kadarıyla yurtdışı motor üretmiyor motorları rektifiye edip gönderiyorlar cıkma motor cok daha ucuza geliyor
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- araba kapı değişimi fiyatı 2024
- lassa greenways yorum
- araba kullanırken yan mesafe ayarlama
- araba paspas altı su
- dikiz aynası kırıldı ne kadar
- en ucuz engelli araç fiyatları 2024
- peugeot 3008 hibrit yorumlar
- sıfır araba fiyatları
- mercedes-maybach s600 fiyat
- honda civic 2022 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X