Şimdi Ara

Volvodan 1600 Motor Neden Kalkıyor ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pazartesi günü s60 alıcaktım drive 1600 motor powershift fakat internette arastırmalarıma göre 1600 motor artık volvoda olmayacak dizelde en az 2bin motor sunucaklarını sölüyorlar nedeni ne acaba ?

kaynak :www.volvocars.com

• Volvo Ford bünyesinden çıkalı 5 sene oluyor. 1.6 üzeri motorları kendine ait olsa da 1.6lt T4 ve D2 motorları Ford'dan direk aldığı motorlardı (1.6 Ecoboost, 1.6 TDCi). Yeni XC90 ve sonrası Volvo'nun kendi üreteceği araçlar olacak. Adı Drive-E olan Motorları da tümü 2 litre ve 4 silindir olacak şekilde yeni geliştirdiler. Ancak S60 ve altındaki sınıflara bir silindiri çıkararak 1.5 lt 3 silindirli bir motor üretecekler (Gücü 180PS'e kadar olacak). Yine 1.5 ancak 4 silindir bir motor üretecekleri de dedikodular arasında.

Ancak neresinden bakarsanız bakın temiz 2 senesi var gibi görünüyor. Bu nesil V40 ve S60'lar bu 1.5lt motorları görmeyebilir.
  • Yazın benzinli 1.500 cc V40 ve S60 satışına başlanıyor ama dizel..

Ahh dizel!
    Volvo Türkiye araç satamayacak Volvo üretimi düşük hacimli dizel motor gelene kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben simdi 1600 dizel almalıyım yoksa almamalıyımıym fiyatları cok düsermi 2.elde
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackspy

ben simdi 1600 dizel almalıyım yoksa almamalıyımıym fiyatları cok düsermi 2.elde

eğer bayilerde sadece 2.0 dizel olacak ise 1.6 dizel fiyatları artabilir bile
  • ikinci elde fiyatların düşmesi olası görünmüyor. psa 1.6 dizel motoru peugeot, citroen ve ford tarafından hala daha kullanılan güncel bir motor. 1.6 dizel motorlu volvo isteyenler ikinci el araçlara yönelecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackspy

ben simdi 1600 dizel almalıyım yoksa almamalıyımıym fiyatları cok düsermi 2.elde

Koş hemen al hocam.

Motorun bozulursa ilerde mazallah, göstereceğin yer çok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 silindir dizelin farkı ne???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen D2 candır. En kötü Ford'a gidersin

Ülkede ki benzin fiyatlarına, İstanbul gibi yerleşim yerlerinde iş-ev arası mesafenin ne kadar arttığını düşündüğümüzde, D2 değer kaybetmez 1.5 benzin gelse dahi.

Benim git gel 42 km iş-ev + standart İstanbul trafiği.

Cem (James Hopee ) forumda mı bu arada?

Noyan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.