Şimdi Ara

voxline dvd divx oynatici 933 hakkinda bilinmesi gereken hersey (resimli,izahli ) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
720
Cevap
0
Favori
92.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CoMiSeR HeLLaNGeL

beyler her tür altyazı çalışıyor mu?
    diğer konu başka cd den alt yazı okutup
    başka bir dvd ya da cd den filmi taknca bu altyazıyı gösteriyor mu?

son olarak alt yazı problemi firmware ile düzeliyormu?
    (büyük ve gölgeli alt yazı oluyor mu yani?)

Comiserim benim .ssa formatında kaydettiğim alt yazıları okudu diğerlerini bilemiyorum.
    Alt yazı büyüklük sorunu çözülmedi.hala küçük yazıyor.
    DivX e alt yazıyı istediğin font büyüklüğünde ve renginde gömersen çok güzel oluyor.Bu işlemi cihaz yapsa iyi olacak alt yazıyı DivX e gömmek saatler sürüyor.Profilo buna bir el atmalı.

Şunları hallederlerse mükemmel olur.

1-Alt yazı font büyüklüğünü seçme özelliği.
    2-Alt yazıyı ekranın istenen yerine taşıma özelliği.
    3-Alt yazı renk seçme özelliği.

• quote:

Orjinalden alıntı: oder

quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR HeLLaNGeL

beyler her tür altyazı çalışıyor mu?
    diğer konu başka cd den alt yazı okutup
    başka bir dvd ya da cd den filmi taknca bu altyazıyı gösteriyor mu?

son olarak alt yazı problemi firmware ile düzeliyormu?
    (büyük ve gölgeli alt yazı oluyor mu yani?)

Comiserim benim .ssa formatında kaydettiğim alt yazıları okudu diğerlerini bilemiyorum.
    Alt yazı büyüklük sorunu çözülmedi.hala küçük yazıyor.
    DivX e alt yazıyı istediğin font büyüklüğünde ve renginde gömersen çok güzel oluyor.Bu işlemi cihaz yapsa iyi olacak alt yazıyı DivX e gömmek saatler sürüyor.Profilo buna bir el atmalı.

Şunları hallederlerse mükemmel olur.

1-Alt yazı font büyüklüğünü seçme özelliği.
    2-Alt yazıyı ekranın istenen yerine taşıma özelliği.
    3-Alt yazı renk seçme özelliği.

alt yazı 37 ekran tv de nasıl görünüyor?

bi de diğer alt yazı formatlarnı okutan var mı?

son olarak başka bir cd ya da dvd den alt ayzı okutup,
    filmin dvd ya da cd sini taknca,
    alet o önceden saçtğmz alt ayzıyı filme yapıştırıyor mu?

vestel ve premierde bu özellik var da o yüzden sordum?

• arkadaşlar hepinize selamlar bende sayenizde voxline sahibi olanlardanım
    aletim modülatörden çalıştırıyorum amman nazar değmesin görüntü ve ses gayet başarılı herkeste olduğu gibi bende altyazıdan şikayetçiyim ve önerim altyazı olayını çözebilmek için profiloya mail ve telefonlarla baskı kurmak yapacakları altı üstü yeni bi yazılımla alt yazıyı manuelleştirmek yada en azından alt ortaya daha büyük fontlarda koymak yukarıda yazanları okudum ama kafamı karıştırdı ben daha büyük yazı ve yazılarda siyah çerçeve olsun istiyorum hangi dosyayı alete nasıl okutmam gerekiyor?
    bu arada yeni almak isteyenler için öneriler
    1. alette scart çıkışı yada benimki gibi anten çıkışı olayı yok almak isteyenler dikkat etsinler ben bi scart girişi 2ytl ve modülatör aldım 9ytl olay halloldu ve gayette güzel oldu modülatörden kazık yedim zannediyorum ama neyse kabloları alete taktım diğer ucuna scart girişini scart girişini modülatöre modülatörden çıkan anten girişini tvye.... almak isteyenler bunu göz ardı etmesin

2. kumanda için kutudan pil çıkıyo gayette güzel çalışıyo ama duracell vb iki küçük pil alırsanız çok daha güzel çalışıyo

3. mp3 için düşünüyorsanız liste üretmek biraz zor ama imkansız değil kumandadaki prog tuşuyla seçim yaparak liste üretebiliyorsunuz ama klasörde şarkıların numaralanmış olması gerekiyor

yorum yazan herkese teşekkür
    gerçekten sayenizde daha az parayla çok ve büyük işler yaptım
    heleki ilk aldığım gün çocuklar gibi şendim ki o gün dev gibi bir orduyu yenebilirdim

• Evelsi gün bende 1 tane edindim.

Diyeceğim şudurki, fiyat/performans açısından gerçekten mükemmel.

1 hafta önce Scahub Lorenz almıştım ancak güncelleme olmadığını öğrenince geri iade ettim.

Scahub Lorenzi iade etmemin en önemli nedenlerinden biriside dvd'ye kaydettiğim 5 divx filmi okurken problem çıkarmasıydı.

Aynı DVD'yi voxline'da denedim, sonuç mükemmel.5 filmide sorunsuz seyrettim.

VCD, MPEG, DVD, DIVX formatlarında hiç sorun çıkarmadı, hepsini ayrı ayrı denedim.

En güzel imkanlarından birisi 5.1 çıkışlarının test edilebilir olması.Yani hoparlörlerin birinde sorun olursa hemen bulabiliyorsunuz.

5.1 çıkışıda denedim, sonuç mükemmel.

Görünüş olarak çok sade ancak yaptığı iş harika.

Divx lerde altyazı sorunum hiç olmadı.Bütün divx lerimin altyazı dosyalarının isimleri filmlerle aynı.Hep böyle kaydediyorum.Bu yüzden farklı alt yazıyı okumama sorunu varmı bilmiyorum ama denerim bunuda.

Benim bulabildiğim tek kusur, kullanma kılavuzunda tarif edilen 5.1 çıkışlarının benim çıkışlarıma anlatıldığı gibi uymamasıydı.Yani tavsiyem eğer sizdede bu şekilde bir çakışmama sorunu olursa eğer, subwooferın arkasından kabloları nasıl getirdiyseniz, playerın arkasınada öyle takın.Kılavuzdaki tarif sizi yanıltmasın.

Altyazılarda bir sorun göremedim ama genede Voxline'ın sitesindeki güncellemeyi diske kaydettim ve akşam güncelleme yapacağım.

Uzun lafın kısası, tavsiye olunur.Bu fiyata bu iş görürlük gerçekten çok iyi.

ÜRÜNÜ TEKNOSADAN ALIRSANIZ, GÖREVLİLERE BİRŞEY SORMAYIN ÇÜNKÜ BİLMİYORLAR ÜRÜNÜN NE ÖZELLİĞİ VAR.Sizi yanıltmasınlar.Bildiğim halde güncellemesi varmı diye sorduğumda 2 görevli yok dedi, 3.sü müdürleriymiş sanırım, oda profiloya sorun dedi !!!!!!

Güncellenebilir olması ve Profilo garantisi en önemli 2 artısı.

Bundan iyisi Şamda kayısı artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak9111 -- 2 Ocak 2006 11:15:47 >

• arkadaşlar voxline için yorumları okuyodum bi sorunun cevabını vereyim aletin kutusunda xvid okuyabildiği yazmıyor ama endişeniz olmasın okuyor ikincisi aleti aldım memnun kalmadım diyebilecekler için teknosa 15 gün içinde değişim yapacağını paranın iadesinin mümkün olmadığını söylüyor ama ayak.....
    tük. kanununa göre geri almak zorunda ama ne kadarlık sürede bilmiyorum
    şimdi player aldığıma göre türkçe dublajlı divxleri nerden SORUNSUZ indirebilirim
  • arkadaslar dayanamadim bende aldim hepsiburadadan yarin gelir heralde tabi ki aras i kullanmadim yorum yapan tum arkadaslara tesekkur ederim gercekten cok faydali bi post olmus , hemen uye olup tesekkur etmek ve bi soru sormak istiyorum emuldan zeytinparkin yaptigi avrupa yakasi nin bolumlerini indiriyorum uzantilari avi acaba bunda bi sorun yasarmiyim bu q pel olayini hic anlamadimda ...

selamlar
  • arkadaslar dayanamadim bende aldim hepsiburadadan yarin gelir heralde tabi ki aras i kullanmadim yorum yapan tum arkadaslara tesekkur ederim gercekten cok faydali bi post olmus , hemen uye olup tesekkur etmek ve bi soru sormak istiyorum emuldan zeytinparkin yaptigi avrupa yakasi nin bolumlerini indiriyorum uzantilari avi acaba bunda bi sorun yasarmiyim bu q pel olayini hic anlamadimda ...

selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: semihus

1-)arkadaşlar alt yazı filmle aynı cd demi olmalı?
    2-)alt yazı uzantıları ne olmalı. srt yi tanımıyor galiba?

Altyazı filmle aynı cd'de olmak durumunda. Ama dosya adı sorunu yok, farklı ad olsa da okuyor. Ben yine de cd yazarken altyazı adlarını filmle aynı yapmanızı tavsiye ederim, çünkü bu durumda SUBT tuşuyla seçim yapmaya gerek kalmadan, filmi başlatır başlatmaz altyazıyı otomatik olarak görüyor. (Mesela film Matrix.avi altyazı Matrix.srt)

Ben hem .sub hem de .srt altyazılar kullandım, hiçbir sorun yok. İkisini de tanıyor. Diğer formatları bilemiyorum.

Bir tek durum var benim şu ana kadar fark ettiğim: Altyazılarda italik format tag'larını {Y:i} anlamıyor ve cümlenin başına {Y:i} ya da {Y:b} tag'larını da ekleyebiliyor. biraz ekstra iş ama ben altyazıları edit edip, italik-bold vb tag'ları siliyorum o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safaksel -- 2 Ocak 2006 20:39:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bacardi81

arkadaslar dayanamadim bende aldim hepsiburadadan yarin gelir heralde tabi ki aras i kullanmadim yorum yapan tum arkadaslara tesekkur ederim gercekten cok faydali bi post olmus , hemen uye olup tesekkur etmek ve bi soru sormak istiyorum emuldan zeytinparkin yaptigi avrupa yakasi nin bolumlerini indiriyorum uzantilari avi acaba bunda bi sorun yasarmiyim bu q pel olayini hic anlamadimda ...

selamlar

Bir filmde q-pel olup olmadığını, yukarıdaki mesajlardan birinde linkini verdiğim AviCheck programıyla anlayabilirsiniz. Programı çalıştırın, File menüsünden kontrol edeceğiniz filmi bulup yükleyin, bilgi ekranında "Quarter Pixel" yazan satıra bakın. "Yes" diyorsa, film q-pel demektir. "No" diyorsa hiç sorun yok, Voxline'da gönül rahatlığıyla izleyebilirsiniz.

• amma kullanıcsı oldu yaw bu voxline in,
    bnde alıcam ama altyazı olayı cansıkıcı
  • quote:

Orjinalden alıntı: safaksel

quote:

Orjinalden alıntı: semihus

1-)arkadaşlar alt yazı filmle aynı cd demi olmalı?
    2-)alt yazı uzantıları ne olmalı. srt yi tanımıyor galiba?

Altyazı filmle aynı cd'de olmak durumunda. Ama dosya adı sorunu yok, farklı ad olsa da okuyor. Ben yine de cd yazarken altyazı adlarını filmle aynı yapmanızı tavsiye ederim, çünkü bu durumda SUBT tuşuyla seçim yapmaya gerek kalmadan, filmi başlatır başlatmaz altyazıyı otomatik olarak görüyor. (Mesela film Matrix.avi altyazı Matrix.srt)

Ben hem .sub hem de .srt altyazılar kullandım, hiçbir sorun yok. İkisini de tanıyor. Diğer formatları bilemiyorum.

Bir tek durum var benim şu ana kadar fark ettiğim: Altyazılarda italik format tag'larını {Y:i} anlamıyor ve cümlenin başına {Y:i} ya da {Y:b} tag'larını da ekleyebiliyor. biraz ekstra iş ama ben altyazıları edit edip, italik-bold vb tag'ları siliyorum o yüzden.

altyazılar filmle aynı cd'de olmadan da calısabiliyor.
    örneğin zamanında bi filmi cdye yazdınız altyazısı yoktu ancak simdi var. bi rw diske altyazıyı yazın gidin voxline'na takın altyazıyı subst tusuyla secip cihazı kapatmadan eject tusuyla rw diski cıkartın sonra altyazısız film cdsini takın filmi baslatın filmi altyazı ile izleyin.

kolay gelsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: demirkiran

altyazılar filmle aynı cd'de olmadan da calısabiliyor.
    örneğin zamanında bi filmi cdye yazdınız altyazısı yoktu ancak simdi var. bi rw diske altyazıyı yazın gidin voxline'na takın altyazıyı subst tusuyla secip cihazı kapatmadan eject tusuyla rw diski cıkartın sonra altyazısız film cdsini takın filmi baslatın filmi altyazı ile izleyin.

kolay gelsin.

Demirkıran, bunu öğrenmek süper oldu. Ama ben daha önce altyazıyı farklı bir diskten okutmayı denemiş ve başaramamıştım, bir yerlerde bir hata yaptım herhalde. Acaba RW diske altyazıyı yerleştirirken, diskin adını da film CD'sinin adıyla aynı yapmak mı gerekiyor? Bir de RW derken, "packet writing" için formatlanmış UDF vb gibi bir RW disk kastetmiyorsun değil mi? Yani normal ISO gibi mi kaydediyoruz altyazıyı?

• Arkadaşlar, voxline aldım. Daha önce schaub lorenz almıştım. Voxline'da çözünürlük berbat. Sakın almayın. Schaub lorenz de görüntü mükemmel idi. Sadece divx altyazısı küçük.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jazzman

Arkadaşlar, voxline aldım. Daha önce schaub lorenz almıştım. Voxline'da çözünürlük berbat. Sakın almayın. Schaub lorenz de görüntü mükemmel idi. Sadece divx altyazısı küçük.

Arkadaşım, sanırım sen aldığın filmin çözünürlüğünden bahsediyorsun, filmin çözünürlüğü kötü ise player napsın?

Burada onlarca yazı var, bir tane çözünürlük kötü yazısı görmedim, bunuda geçtim olumsuz yazı dahi yok.

1 cümlecik yazı yazıp insanların alım-satım tercihlerini etkilemen hiç doğru değil.

Player ile ilgili yorumlarını , incelemelerini, testlerini yaz ayrıntılı okuyalım bizde öğrenelim.

Acaba başka playermı kullanıyoruz biz??????????

• Sn. Burak9111,

Yazımın kısalığında haklısıni bir toplantıya katılacaktım. bu sebeple entera basmışım. O halde biraz anlatayım.
    Özel bir bankada teknoloji dep. çalışıyorum. Multimedya konusunda iyi bilgim var. Playerlara fazla para harcayacak imkanım olmadığı için yağmurlu bir akşamda PC bozulunca Migrosa schaub lorenz marka dvd-divx player almaya gittim. DVD izlerken ses görüntü optik çıkış her şey mükemmel ancak divx seyrederken altyazılar büyüteç istiyor. Ben 40 yaşında bir insanım 14 puntoyu 4 metreden göremem. Tabbi ki hayal kırıklığı...Dün akşam teknosaya formdaki arkadaşlarımın tavsiyesine uyarak gittim ve gözü kapalı voxline aldım. Schaub lorenz ve pc ile aynı filmi kıyasladığımda durum kötü bile değil rezalet. 2. zoomda mozaikleşme başladı. Bu denemeleri iyi ve çözünürlüğü yüksek bir filmle yaparsanız anlamamanız normal. Arkadaşıma gittim ve LG 9743 ile denedim. Sonuç mükemmel. Dikkatinizi çekerim denemeler hep aynı filmle (kopya bir film).
    İkinci konu film çözünürlüğü iyi olsa da video kartındaki encoder chipi yüksek çözünürlüğü desteklemiyorsa dvd'leri vcd gibi yani mpeg1 miş gibi seyredersiniz. Voxline bu akşam iade edip LG almayı düşünüyorum.
    Olay budur. Yukarıdaki kısa yazım özet hatta senin deyiminle sallama gibi görünsede bu işe dün akşam 08:00-03:00 yani 7 saatimi verdim. Kim ne derse desin. Kimse beni özellikle voxline kullanmaya ikna edemez.
    Durum budur.
    Herkese saygılar, sevgiler.

• abiler ne yapiyoruz simdi siparisi iptal edeyim mi sony ns32 diye bi modeli olivium da 120 ytl onu alsam mi acaba?
    kafam karisiti simdi bu goruntu olayina orjinal dvd de olsam goruntu kalitesi dusuk mu olcak?
  • BACARDİ81 SEN İNTERNETTEN VERMEDİNMİ SİPARİŞİ İPTAL EDENE KADAR AL TAK TVYE DENE OLMAZDA İADE ET AMA ŞUNU SÖYLEYİM İADE EDECEĞİNİ HİÇ SANMIYORUM ALET HARBİDEN GÜZEL ÇALIŞIYO BUNU SÖYLEYEBİLMEK İÇİN HARWARD DA DOKTORA YAPMANA FİLANDA GEREK YOK ŞİMDİYE KADAR ORJİNAL VE KOPYA CDLER İÇİN YÜZLERCE ŞEY YAZILMIŞ YUKARIDA VE YALNIZCA BİRİNİDEN GÖRÜNTÜ KALİTESİNİN DÜŞÜKLÜĞÜ HAKKINDA YORUM GELDİ SANA TAVSİYEM AL TAK TVYE GÖRÜNTÜDEN YANA VARSA Bİ SIKINTIN VERİRSİN GERİ
  • lookout cevabin icin tesekkur ederim benim sormam da ki asil elma ile armut karsilastiracak bi durumum yok yani ilk defa aliyorum onun icin e butce de onemli haliyle goruntude farklar oluyo mu playerdan playera?
  • Değerli arkadaşlarım,

Amacım kafanızı karıştırmak değil. Ancak yemin ederim ki ilk hevesiniz geçtiğinde ve zamanla pixellere daha dikkatli baktığınızda Voxline aldıysanız eninde sonunda pişman olacaksınız inanın buna. Renklerde bile canlılık yok. Televizyonum tüplü bir sony ve aynı medyayı hiç bir değişiklik yapmadan ve en az yanımda 2 kişinin onayını alarak 3 farklı ortamda ve Panasonic plazma TV'de de denedim. Karar sizlerin. Bundan sonra da bu konuda mesaj ya da yanıt yazmayacağım.
    Sevgiler.
  • ben de voxline dun aldım ama hicbir altyaziyi gormuyor. srt sub hepsini denedim. kisa dosya ismi verdim vs. Dosya listesinde bunlari soru işareti olarak gosteriyor. altyazi dosyalarını boyle mi gosteriyor gercekten?
    bu sorun benim cihazdan mı kaynaklanıyordur sizce?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.