Şimdi Ara

VPU Recorver Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

VPU Recorver Hatası

Sorunum Şöyle Arkadaşlar.

1 GB ATI HD6570 ekran kartı aldım. Bilgisayarıma Taktım. 300 Watt Güç Kaynağım vardı. Normalde hiçbir sıkıntı yok ama oyun oynarken 10 - 15 dk içinde oyundan çıkıyor ekran kararıyor hoparlörden iğrenç bir ses geliyor ve bilgisayar öyle kalıyor. Ekran karartısı gitmiyor. Bazende VPU Recorver hatası veriyor. oyundan ayrılıyor. Tekrar deniyorum yine aynı. bazen ekran gidiyor bazen vpu recorver hatası veriyor. Herşeyi denedim. 500 WATT Kaliteli Psu aldım sorun halen devam ediyor. Allah rızası için yardım edin. 256 Lık Ekran kartım 300 Watta Eskiden hiçbir sıkıntı yoktu. Hiçbir hata yoktu. 1 gb lıkta bu hatayı vermeye başladıktan sonra 256 lıktada veriyor. 256 lığı takıp deniyorum yine hata. eskiden vermiyordu. Allah için yardım. Isınmadan dediler yukarıda resimde görüyosunuz pc 55 dereceyi geçmiyor. güç kaynağından dediler güç kaynağı değiştim. olmadı. Ati yazılımını kaldır sadece driveri yükle dediler yine aynı. İnternetten bakıp denemediğim şey kalmadı. Allah rızası için yardım edin. Ağlıcam. Dünya Para verdim ekran kartınada psuyada. Lütfen Lütfen Lütfen.ç :/

Hatayı bazen 1 -2 gün hiç vermiyor. ama bazen hiç durdurmuyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Junshie -- 29 Temmuz 2014; 16:44:40 >

• güç kaynağı yüzünden olur gerçekten ama değiştirmişsin bu durumda kart fabrikasyon arızalı olabilir değişim isteyebilirsin.vatandan o fiyatta hangi kartı isteyeceksin sorun orada çeşit yok adamlarda.şununla bir değiştir bakalım sorun devam edecek mi?deneme amaçlı olduğu için kaybedecek bir şeyin yok olmadı yine değiştirirsin sorunun kaynağını belirlemiş olursun.

http://www.vatanbilgisayar.com/r7-240-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html?srt=UP
  • beni kırmadığın için çok teşekkür ederim kardeşim. ama şöyle bişey var eski 256 mblık kartım. bu ekran kartını takmadan önce hiçbi hata vermiyodu. 1 gb lığı taktım bu hatayı aldım. sonra 256 lığı deneyim dedim. 256 lığı taktım yine aynı hata :( eskiden vermiyordu :(
  • olaya donanımsal olarak bakarsak 300w gk vardı 256mb kart sorun çıkarmıyordu.500w aldın 1gb de 256mb olan da sorun çıkarıyor bu durumda güç kaynağını mı para vermeden değiştirsen acaba?

yazılımsal olarak bakarsak şu dediğimi bir dene:

başlat çalıştır msconfig yaz gir.başlatma kısmına gel ve amd catalyst neyse ismi onun yanındaki işareti kaldır ve kaydet baştan açıp oyun dene.

bu da olmazsa eski bir sürücü dene xp kullandığın için sorun oluyor olabilir belki Windows 7 kurarsan sürücüler daha uyumlu çalışır.şu eski bir sürücüdür:

sayfanın biraz altına in resimlerden sonra Download Locations altında linkler var

http://www.guru3d.com/files-details/amd-catalyst-12-11-beta-download.html

• dediklerini yaptım kardeşim. yeni kartımda yapmıştım zaten. eski karttada yaptım. benim anlamadığım nokta neden bazen 1-2 gün sorunsuz çalışlıp. bazen hergün oluyor onu anlayamadım. bide sorun sadece ati kartlarda olabilirmi ? 2 kartta ati.
  • sorun yeni güç kaynağından değilse yazılımsal bir sorunsa ati kartlarda yapıyor olabilir sürücü yüzünden.format atmayı da denemişsindir o zaman bunu anlamanın yolu elindeki kartı şununla değiştirmek olabilir ama daha yavaş bir karttır.farklı marka olduğu için yine sürücü temizleme ya da format atman gerekir.

http://www.vatanbilgisayar.com/gt630-odb-cooling-gddr3-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html?srt=UP
  • o kart nasıl daha yavaş oluyor kardeşim ? . belle hızıda çekirden hızıda bellek boyutuda daa fazla ? bugün değişcem sanırım ekran kartını. durumn öyle gösteriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ntoskrnl.exe mavi ekran hatası
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Junshie

o kart nasıl daha yavaş oluyor kardeşim ? . belle hızıda çekirden hızıda bellek boyutuda daa fazla ? bugün değişcem sanırım ekran kartını. durumn öyle gösteriyor.

64 bit yalnız o kart o yüzden yavaş yoksa çekirdek işlemcisi güzel aslında.bugün bir değiştir bakalım sorun devam ederse hatayı güç kaynağında ararız ya da Windows 7 kurarsın.
  • kardeşim sıkıntı başka parçalarda olamaz dimi ? bide birisi ekran kartıyla ekrana bağlanan mavi kabloda olduığunu söylemiş.

bide o ekran kartından daha iyisini almak istiyorum.

http://www.vatanbilgisayar.com/gt630-synergy-gddr3-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html#ozellikler bumu yoksa bumu

http://www.vatanbilgisayar.com/gt630-gddr3-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx-11-ekran-karti.html#genel-bakis

• gt630'un 128 bit olanlarini bulmussun.msi olana tukendi diyor yani otekini almak durumundasin.msi olan bir kac subede gorunuyor ama teshir urunudur onlar o yuzden bulasma.128 bit gt630 da olsa neydi eski kartin 6570 bundan daha hizli degildir ama ati kartlarda eskiden cok gorulen bir sorunu yasiyorsun nvidia kart denemen bence de uygun olur sistemde mi sorun var yoksa karttan mi anlarsin.
  • kardeşim bana vatan üzerinden önerbileceğin bi ekran kartın varmı 165 tlye kadar ? nvidia olan ?
  • Zamanında hd 2600 xt vardı bende bu sorunbi türlü çözememiştik.Direk değişim yaptılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmayan bir karti oneremiyorum 165 liralik alabilecegin tek nvidia karti secmissin zaten zotac olan.yavas mavas al bir dene sorunun cozumu icin.sorun devam ederse sistemde sorun var demektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.