Şimdi Ara

Vücudu kalıba sokmak için?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yakında spor salonuna yazılmayı düşünüyorum.

Amacım vücudumu şekle sokmak. Yani öyle pazu falan pek hayalim değilim. Sadece şu belimin etrafında ki tabiri caizse can simidimden kurtulmak, göğüslerim de yağlardan kurtulup onları da kas haline çevirmek istiyorum.

Aylık 150 tl ye salon buldum ama sanırım hoca, vücut programı dahil değilmiş buna.

Ne yapmalıyım hiç bir fikrim yok, oradaki aletleri kafama göre setler oluşturarak çalışsam olur mu? Yoksa düzenli program şart mı?

okullar açılana kadar gün aşırı gitmeyi planlıyorum.

yal 21 , boy 180, kilo 79

• Hocam kafana göre yapma. Çoğu hoca ( sözde ) antremanda ilgilenenmez . Yağ yakmak istiyorsunuz ama 1-2 ayda salon işe yaramaz pek.
    Salonda bölge bölge çalışabilirsiniz pazartesi göğüs , salı bacak Çarşamba sırt gibi hareketleri YouTubeden bakabilirsiniz eğer niyetli iseniz p.m den elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Hocam kafana göre yapma. Çoğu hoca ( sözde ) antremanda ilgilenenmez . Yağ yakmak istiyorsunuz ama 1-2 ayda salon işe yaramaz pek.
    Salonda bölge bölge çalışabilirsiniz pazartesi göğüs , salı bacak Çarşamba sırt gibi hareketleri YouTubeden bakabilirsiniz eğer niyetli iseniz p.m den elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
    saolun hocam.

salona başlayınca hala ne yapacağımı bilmiyorsam size yazarım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.