Şimdi Ara

Vücudum ne kadar zamanda şekle girer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
10.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani böyle abartı şekilde değil böyle şekil alsın pack falan olmasın. Ne kadar zamanda şekil alır.
    Mesela bunun gibi karın kası olması için ne kadar ve ne şekilde çalışmam lazım.

Buda biraz daha gelişmiş hali Bunun için ne kadar zaman çalışmam lazım?

Özet:Ne kadar zaman da ve ne şekilde çalışmam lazım?

• hicbir zaman.

Saka bir yana 2 3 ay gibi gozukuyor tam sekil icin yada benim kafa uctu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkGathering

hicbir zaman.

Saka bir yana 2 3 ay gibi gozukuyor tam sekil icin yada benim kafa uctu

2-3 aya olursa yırttık
  • o zaman benim kafa cok yanlis gelmis

• Göbek yok,yağda fazla gözükmüyor.
    2-3 düzenli çalışırsan olur bence.
  • mesaj kalsın .sabah bakarım.
  • before&after daki eleman kac ayda o duruma gelmiş ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • göbek deliğin lens mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

azını kırıyım senin
  • Gözle görülür derecede 1 ayda şekil alır çünkü vücut kendini toparlar. Eğer vücudun yağlı değilse örneğin 1,80 boy 60 kiloysan 2 ay çalışmayla baklavaların gözükür :) tabi baklavan olmaz ama karın kasların nefes alış verişinde gözükür çünkü herkesin bi karın kası vardır. Göğüs kısmın şekillenir ve sertleşir çünkü en kolay gelişen kastır. ancak ciddi şekilde omuz , arka kol , sırt ve bacak kası bekleme çok zor gelişir buralar. Ama vücudun 2 - 3 aya toparlanır ;)
  • O resim benim değilde bana yakın
  • Göbek deliğin maşallah lavabo gideri kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heimdallr

Gözle görülür derecede 1 ayda şekil alır çünkü vücut kendini toparlar. Eğer vücudun yağlı değilse örneğin 1,80 boy 60 kiloysan 2 ay çalışmayla baklavaların gözükür :) tabi baklavan olmaz ama karın kasların nefes alış verişinde gözükür çünkü herkesin bi karın kası vardır. Göğüs kısmın şekillenir ve sertleşir çünkü en kolay gelişen kastır. ancak ciddi şekilde omuz , arka kol , sırt ve bacak kası bekleme çok zor gelişir buralar. Ama vücudun 2 - 3 aya toparlanır ;)

Eyvallah hocam ne şekilde çalışmam lazım.Evde 8kg dumbell var mekik şınav barfiks şeklinde çalışsam dediğiniz olurmu?
  • Spor salonuna yazılıp ağırlık çalışman lazım. Yani bodye başla, düzenli beslenip çalışırsan 6 ay sonra olursun heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Spor salonuna yazılıp ağırlık çalışman lazım. Yani bodye başla, düzenli beslenip çalışırsan 6 ay sonra olursun heralde

Body e gidicektim araya ramazan girdi belki ramazandan sonra gidebilirim.
  • Yeni başlayacaksan 8 kilo dumbel fazla gelir başlangıca 5-6 idealdir kas yapıcam derken gözden olma

• quote:

Orijinalden alıntı: Unchangeable

Yeni başlayacaksan 8 kilo dumbel fazla gelir başlangıca 5-6 idealdir kas yapıcam derken gözden olma

Rahat şekilde 25-30 tane kaldırabiliyorum.Bilmiyorum belki az gibi ama 1 senedir evde öyle arada kaldırıyorum 5 kilo kaldırdığımda kuş gibi geliyor artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Walking Dead

quote:

Yeni başlayacaksan 8 kilo dumbel fazla gelir başlangıca 5-6 idealdir kas yapıcam derken gözden olma

Rahat şekilde 25-30 tane kaldırabiliyorum.Bilmiyorum belki az gibi ama 1 senedir evde öyle arada kaldırıyorum 5 kilo kaldırdığımda kuş gibi geliyor artık

1 senedir çalışıyorsan 8 normal yeni başlayanlar için fazla

• quote:

quote:

quote:

dumbell dan başka ne yapmam gerekiyor?

• quote:

quote:

quote:

quote:

dumbell dan başka ne yapmam gerekiyor?

Şınav, mekik , barfiks , koşu , ip atlama, çeşitli ağırlıklarla egzersizler ve dengeli beslenme .en iyisi bir fitness salonuna yazıl

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.