Şimdi Ara

Vucut Ağırlığıyla Fullbody Program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vucut Ağırlığıyla yapılabılcek fullbody antrenman programı arıyorum elınde olan paylaşabılırse sevınırım.
    Ben kendımce bı program yapmaya çalıştım sızce nasıl ? Ve bu programı yaparsam haftada kaç gun yapmalıyım ?

Şınav
    Dips
    Barfiks
    Squat
    Lunge
    Calf Raıse
    Plank
    Deadhang

Set ve tekrarları daha belırlemedım.

• Takipteyim banada lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 60 liraya 30 kg'ye kadar ayarlanan dumbellar var.Zaten uzun sure idare eder.Daha rahat olur

• Mad barz google markette bul indir full body 7h gibi bir isimle program var onu yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi They Killed Kenny -- 27 Haziran 2015; 9:09:31 >
  • up
  • gögüs ; şınav , eğimli şınav (yukarı ve aşağı) , geniş şınav , elmas şınav , el çırpmalı şınav
    triceps ; elmas şınav, dips
    biceps ; avuç içi sana bakcak şekilde balfiks vücut ağırlığıyla skull crusher , şınav yerde bekleme
    sırt : balfiks (geniş,dar,orta) , inverted row , negatif balfiks
    bacak ; squat , lunges , jumping jacks , yüksek biyere zıplama , pistol squat , bulgarian split squat
    karın ; mekik , l sit , plank ,mountain climbers
    omuz : handstand push up duvardan destekli , pike pushup , hindu pushup , l sit , typewriter pull ups

gögüs dediğim hareket aynı zamanda arkakoldu çalıştırabilir bu hareketleri ben street workout yaparken kullanıyordum
  • Başlangıç için :

Orta Seviye için :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patience -- 30 Haziran 2015; 10:20:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    definasyon beslenme programı
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patience

Başlangıç için :

Orta Seviye için :

Orta seviye olana başladım hocam. Resimlerde ok işaretleri ile gösterilen hareketleri kaç kere tekrarlıycam yani kaç set yapıcam ve haftada kaç gün yapıcam bunun hakkında bilgiler verebilir misin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KickBoksss -- 30 Haziran 2015; 22:07:41 >

• KickBoksss K kullanıcısına yanıt
    Tekrarları yanında yazıyor pullup ile balayıp decline pushup ile bitiyor ve bu 1 set.
    Toplam 4 set yapacaksın.

HAreketler artası çok çok az dinlenme (30sn kadar)

Setler arası 2 dakika dinlenme.

Bence begginner ile başlasaydın daha iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patience

Tekrarları yanında yazıyor pullup ile balayıp decline pushup ile bitiyor ve bu 1 set.
    Toplam 4 set yapacaksın.

HAreketler artası çok çok az dinlenme (30sn kadar)

Setler arası 2 dakika dinlenme.

Bence begginner ile başlasaydın daha iyi olurdu.

Tamam sağolun.
    Bi bununla deneyim öncedende vücut ağırlığı ile çalışyordum zorlanmam sanırım
    Haftada kaç gün yapacağım bu programı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KickBoksss -- 1 Temmuz 2015; 17:04:47 >
  • Orta seviye olan program iyi terletiyor.Gerçekten faydasını görmeye başladım.
  • Kıvanç Öktenyoutube
    EVDE EKİPMANSIZ “CORONA” FULL BODY ANTRENMANI! Göğüs Sırt Omuz Bacak Kol Kası Geliştirme Hareketleri
    https://www.youtube.com/watch?v=q5E21P0FZ1Q&feature=youtu.be

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.