Şimdi Ara

Vücut çalısıyorum , 1 kereliğine Fast Food....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
10.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Beyler bi süredir evde duzenli besleniyor , egzersiz yapıyorum. Tuz , seker , fast food , asitli icecek vs tamamen kestim. Fakat bugün öğlen evde yemek yok. Bi kereligine burger king den yesem (kola icmeyecegim) sorun olur mu ?
    Fast food pek sık tüketmem 2 -3 ayda bir tüketirim

Veya burger king yerine iskender yiyecegim
    Bisi onerirmisiniz ne yiyebilirim disaridan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 11 Eylül 2013; 12:50:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlla dışarıdan yenecekse bence burger king yerine iskender çok daha iyi bir seçim olur. kıymalı pide de olur. tavuk şiş vs de olur. ne yediğini bilirsin.
  • Büyük ihtimalle istetip yedin
    Afiyet olsun ama ben döner önerirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: PhotoJava

Büyük ihtimalle istetip yedin
    Afiyet olsun ama ben döner önerirdim

Kardeşim ille burger king'e gitmek istedi ordan yemek zorunda kaldım :S
    yediğim şeyin kalorisine baktım yaklasık 520 kalori gözüküyor . Şimdi 1 saat kosu bandında kosmam lazım peh
  • Ara sıra hiçbir şey olmaz. Vücut o kadarını tolere edebilir rahatlıkla. Düzenli spor ve beslenmenizin dışına çıktığınızda metabolizma kilo alma moduna geçmez. Ayda 1-2 kere takılın gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hug

Ara sıra hiçbir şey olmaz. Vücut o kadarını tolere edebilir rahatlıkla. Düzenli spor ve beslenmenizin dışına çıktığınızda metabolizma kilo alma moduna geçmez. Ayda 1-2 kere takılın gitsin.

Teşekkürler. Simdi yedigim icin içim rahat etmedi gittim 1 saat yürüyüş yaptim. 350 kalori verdim diye gözüküyor.
    Ne hızlı ne yavas yürüdüm. Ama 1 kere ara verdim süt ictim sonra devam ettim

• düzenli beslenen bir kişinin 2 hafta da bir fast food tüketmesi vücudu şaşırtarak metabolizmasını hızlandırır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fitness dan sonra tavuk yemek?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • önemli olan ne yediğin değil aldığın kalori. ben son 4 ayda 15 kilo verdim haftada 3-4 kez burger king, pizza, kumru yerdim. tabii şöyle bi olay var yağlı yiyecek yersen proteinli ve karbonhidratlı yiyeceklerden daha az yemen gerek çünkü kalorisi fazla. yoksa yağlı yemek direk yağ yapar filan yok.
  • 1 tane menü yedin diye sen şimdi onu 1 saatte mi erittin :) ,gerçekten gerek var mıydı yani buna merak ettim doğrusu

bir dönem ben de vücut geliştirmeye uğraşıyordum ama 1-2 yıldır haftanın 1-2günü MC den geçiniyorum ve kesinlikle ne yediğime dikkat etmem kilo anlamında bir sıkıntısını yaşamadım ki sen bir de spor yapıyorsun ,üstüne bir de 1 saat koşuyorsun ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michu9

1 tane menü yedin diye sen şimdi onu 1 saatte mi erittin :) ,gerçekten gerek var mıydı yani buna merak ettim doğrusu

bir dönem ben de vücut geliştirmeye uğraşıyordum ama 1-2 yıldır haftanın 1-2günü MC den geçiniyorum ve kesinlikle ne yediğime dikkat etmem kilo anlamında bir sıkıntısını yaşamadım ki sen bir de spor yapıyorsun ,üstüne bir de 1 saat koşuyorsun ilginç

Dedigim gibi içim rahat etmedi. Ama bundan sonra her ay bikaç kere yiyecegim :)

• İçinin rahat etmemesi seni daha disiplinli tutar bu işte. İlla ki içi rahat etmeyenlere oranla bir adım önde olacaksın. :)
  • Çok fazla abartmamak kaydıyla, çok fazla takmamak lazım. Yoksa zevkle yeniyor, gün boyu pişmanlık oluyor.
  • obsesiflestirirsen bu isi kafayi yersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Rayto

obsesiflestirirsen bu isi kafayi yersin

Orası öyle ama konuyu 7 sene önce açmışım hocam, nerden buldun :D

• The Management kullanıcısına yanıt

ahhaa oylesine buldum hala devam ediyor musun spora

• quote:

Orijinalden alıntı: Rayto

ahhaa oylesine buldum hala devam ediyor musun spora

Öncesinde çok kez bırakıp başladım; fakat en son Mart ayında başladım ve hala devam ediyorum :D

Devam ediyorum etmesine de korona karantinaları sonrasında salondan ayrıldım ve evde devam ediyorum, az buçuk gelişmeler sürüyor salon kadar olmasa da; en azından vücudu zinde tutalım..

• kanka bende şuabtın 2 sinde başladım 17 gün oldu bugün 2 tane küçük boy hamburger yedim bi sıkıntı olurmu ? ve 2 ayda ne kadar vücut yapabilirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.