Şimdi Ara

vucut gelistirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
12.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar vucut geliştirme hakkında bilgi almak isteyen arkadaslar bana yaza bilir bu sporhakkında sahibiyim aynı zamanda 2 kademe vucut geliştirme antrenorluk belgesine sahibim

bir faydam dokunursa ne mutlu bana

• ilginç
  • KinGpAsCaL senin resimlerini bi vg forumunda görmüştüm... çok iyisin
  • aaa
    vücutçu abiler benim sorularım olucakyaa nasılda size denk geldim gökte ararken yerde buldum gibi oldu yani burda mısınız şimdi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ENGINCAN

arkadaslar vucut geliştirme hakkında bilgi almak isteyen arkadaslar bana yaza bilir bu sporhakkında sahibiyim aynı zamanda 2 kademe vucut geliştirme antrenorluk belgesine sahibim

bir faydam dokunursa ne mutlu bana

baba bende biraz bira göbeği var,hem bira içmeye devam etmek hemde göbeği eritmek istiyorum ne yapacağız
  • ya ben gitmeyi düşünüyorum

188 boy 74 kg yım

diyorum 5-6 ay gideyim vucut biraz iyi görünsün ama derdim kalın kollar felan değil atletik vucut lu olmak

ama üşeniyorum ya gitmeye bide güze leyrler pek yok olanda yılllık 1500 $ okadar da para vermek istemiyorum bide bana yakın değil

ne yapsam acaba
  • KINGPASCAL
    saydigin stroitlerin bir cogunu kullandim;;istanbulda bir tanidiktan groft aldim 200 unite ama fos cikti ilaclarin sahte olma olasiligi cok yuksek
    eczanelerden alinan sustonan primabalon ve anapolan harici su anda bu ilaclar amele kuru olarak geciyor biliyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 aylik vucut degisimim
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • su anda fransadayim buradakilerin beslenme duzenleri ve calisma sistemleri tr dekilerden biraz farkli en enomliside aldigi suplement ve sitroitlerin cesitliligi hicbir zaman vucutlarini bos birakmiyorlar bobrekler dinlenirken cigerler calisiyor cigerler calisirken bobrekleri dinlendirici metaryeller aliyorlar;;
    yeni baslayanlara tavsiyem azimli olmalari iyi beslenenve iyi calisan bir arkadas 6 ayda plaj vucuduna ulasabilir derim
  • Ya benim asıl merak ettiğim bir konu war.bende bir body salonuna gidiyorum,elimden gelidğince düzenli beslenip sporumuda düzenli yapmaya çalışıyorum.ek olarak L-Carnitine kullanmanın bi sakıncası olurmu?Veya ne tür yan etkileri wardır we doktora danışmam gerekirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gakguk

Ya benim asıl merak ettiğim bir konu war.bende bir body salonuna gidiyorum,elimden gelidğince düzenli beslenip sporumuda düzenli yapmaya çalışıyorum.ek olarak L-Carnitine kullanmanın bi sakıncası olurmu?Veya ne tür yan etkileri wardır we doktora danışmam gerekirmi?

l-carnitine kullanmanın hiç bir sakıncası yok (fazla kullanmadığın sürece) aksine enerji yönünden de işine yarayacaktır

saygılar

Neo
    IFBB pro
  • yaa selm arkadaşlar siteye yeni üye oldum vücut geliştirme sporuyla ilgileniyorum.salona hiç gitmedim ama kendim evde çalışmamla biraz bişeyler yaptım ve şimdi salona başlıcam bu işte profesyonel olan ardaşlar cvp yazsın lütfen sustanon diye bi ilaç aldım aama daha önce hiç kullanmadım salona başlamadan önce iğne bu vurunucam herhangi bi zarırı olurmu olmazmı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • Yaw millet ilaçla kendini şişirmeye ne meraklı olmuş. Benim yan komşum gençken halterciymiş ağırlık fln çalışıyomuş devamlı zımba gibbiydim fln diye anlatır hep şimdiki halini görün bide felaket göbekli sarkmış heryanı, geceleri horlaması bizim daireden duyuluyo. Sizde öyle bişey olmayın sonra...
  • Arkadaşım 1,90 boyundayım 86 kg rım türk kası var bende yani uzun boyluyada hiç yakışmıyor yani insanın vucüdunun göbek kısmındaki o çıkıntı hoş bir görüntü deil. Ben bu göbeği nasıl eritebilirim yani kasa dönüştürebilirim. Spor salonuna gidecek vaktim yok.
  • burdan butun turk kaslı arkadaslara sesleniyorum eger gobegi eritmek istiyosanız ac kalacaksınız abicim az yiyeceksiniz..hic bosuna ugrasmayın diet programlarıyla felan.. bende eskiden gram kilo fazlam yoktu hatta zayıftım goze batacak kadar sonra bi kilo aldım 120 ye kadar cıktım sonra gen bi saglam rejim yaptım 85 kiloya dustum..ama sole bi sıkıntım oldu ayaktayken aynada kendime baktıgım zaman gobegim cıkmıyo ama oturunca gobegim oluyo bu neden ya..fazla kilomda yok acaba derimmi sarkmıs onceden gobekliydim diye karın kaslarımda iyi halbuki mekikle duzelmedi yani simdiye kadar ama bakmayın bana tam gobek denemez aslında ama ben hic olmasın istiyorum..ama galiba ne yapsak yapalım turklerin kaderi bu gobekli olmak
  • beyler ben be kasları belirginleştirmek istiyorm yanlız boy uzamasına bi etkisi var mı acaba??
  • merhaba ben kilo almak istiyorum fakat iştahım yok 1,75 boy 55 kilo ne yapmam lazım yardımcı olursan çok sevinirim......
  • seLam arKadasİm benim Boyhumm 180 Boyumun 185cm olmasini istiyorum acaba kas yapmamdada boyumun uzamasina bir yardimci olurmu nasil uzayabiirim bir yardim etseniz
  • Satogrowth dogal boy uzatma urunu mevcuttur ayrica vucut gelistirme ve ozel egzersiz programlari mevcuttur. Satogrowth guvenle kullanabileceginiz boy uzatmada etkili bir urundur. kullanimi son derece kolaydir. Satogrowth dogal bir urundur. hormon vb. maddeler icermez. herhangi bir yanetkisi yoktur. 30 yas altindaki kullanicilarda etkilidir. Satogrowth ile birlikte ozel boy uzatma egzersiz ve diet kitapcigi ucretsiz olarak verilmektedir. Satogrowth hedeflenen boya ve kullanici yasina gore dort ayri paket olarak sATIlmaktadir. Garanti edilen maksimum boy uzamasi 10 cm dir. Urun siparisi ve diger urunler hakkinda bilgi icin asagidaki iletisim kanallariyla bizimle irtibata gecebilirsiniz.
    Emre Urak
    +90 543 433 73 75
    emreurak@hotmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.