Şimdi Ara

Vucut Geliştirme hakında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar boyum 1.75 ve kilom 90 en son ölçdüğümde bunlardı belki 1-2 kilo yada 1-2 cm değişmiştir. 2 hafta önce bakmışdım. Bu arada 17 yaşındayım

Neyse 2 haftadır spor yapıyorum kendi çapımda. Programım şu şekilde

5kg dambıl la kol çekme hareketi yapıyorum 1. sette 55 2. sette 50 3. sette 45 yapıyorum. Ama başladığımda 20 15 10 şeklinde yapıyordum artık hafif gelmeye başladı sizce tekrar sayısınımı artırmalıyım yoksa yenimi almalıyım ve alıcaksam kiloma göre sizce kaç kglik dambıl almalıyım.

ve mekik yapıyorum oda şu şekilde 1. set 45 2. set 40 3. set 35 ilk başlarda 25 20 15 şeklinde başaldım sonra arttırdım.

Şuanlık şınav çekmiyorum zorlanıyorum baya 5 tane zor yapıyorum kilomdan dolayı 6. yı çekerken her yerimden ter boşalıyor :) ama bi program buldum onunla başlıcam 3.ç haftamda

http://p1305.hizliresim.com/19/l/n6lxg.jpg bu pprogramı uygulamayı düşünüyorum

programımda sizce bi yanlışlık varmı ve bu programla hedefim 7-10 kilo verip düzgün bir vücuta kavuşmak çokda zayıf olmak istemiyorum doğrusu 1.75 boy ve 80 kilo bana biraz ideal gibi gedi ama sizin yorumlarınızı bekliyoyoırum şimdiden teşekkürler

BU arada koşma ve yürüme yapamıyorum malesef hastalığımdan dolayı doktor dışarda koşma ama koşu bandında olabilir dedi onun içinde şuanlık bütcem uygun değil.

Elimdeki diğer spor aletleride şuunlar bunları kullanmıyorum ama işe yararmı sizce :)

makas ve revoflex xtreme var bunlarla çalışmıyorum işe yararmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuKaGa -- 1 Mart 2014; 15:43:51 >

• Dumbell ile zayıflamak güç bela olsa gerek siz dışarda koşu yapmasanız bile evde kardio yapın bunun için uygun programlar var zayıflamak için kardio şart .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.