Şimdi Ara

Vücut Geliştirme Hakkında Yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben 19 yaşındayım şuan 1.5 aydır body building ile uğraşıyorum amacım öyle çok şişmek değil hani bakınca vücudu iyiymiş güzelmiş kaslı olsun hafifte istiyorum yoksa yok 40 50 kglık dumblelarla çalışıyım çok güçlü olıyım gibi bi amacım yok hergün 1 kutu kola içiyorum bazen 2 de olabiliyor çikolata vs pek yemiyorum haftada 1 tane anca yiyorum gerisinde yemek yiyorum her sabah aksam 400 ml ballı süt içiyorum sizce amacıma ulaşmam için bunlar yeterli mi haftada 4 5 spora gidiyorum ayrıca zaten suan boy 1.82 kilom 74 vücudum kötü değil ama daha iyi olması için uğraşıyoruz işte :)ayrıca tavuk et ağırlıklı besleniyorum sabahlarıda genelde 2 yumurta yemeye çalışıyorum ama yiyemediğim zamanlar da oluyo :)

• Mrb. bende yaklaşık 5 aydır body building yapıyorum . Haftada 4-5 spora gidiyorum demişsiniz , başlangıç için haftada 3 gün 1 er gün ara ile yeterliydi bence :) . Hedefine ulaşmak için asitli içeceklerden olabildigince uzak durmalısın , Protein e dikkat etmelisin ki tavuk - et ağırlıklı besleniyormuşsun bu güzel yalnız kahvaltı da 2 yumurta yiyormuşsun . 2 yumurta az ama daha fazla yiyemiyorsan bağri o 2 yumurtayıda yemeyi aksatmamanı öneririm :) . tahminimce 4-6 ay arası vücudun şekile girer tabi bu kişiden kişiye degisiyor . Umarım yardımcı olabilmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kprex -- 7 Haziran 2011; 7:31:17 >
  • sabah kahvaltını çok iyi yapmalısın .

sütü bırak . kefir içmeye başla

ekmeği kes.

günde 2 öğün tavuk ve et ye.

ara öğünlerde yoğurt - elma - yulaf tüket.

bol bol su iç.

hocalarının sözünden çıkma.

1 yıl geçmeden protein tozu içme.
  • 2 Yumurta (Omlet)
    Peynir (50gr)
    2 Dilim Kepek Ekmegi
    -----------------------------------------
    Eti Form
    Corba
    Makarna/Pilav
    Tavuk/Kofte/Sebze
    Salata
    Yogurt
    Ton Baligi
    2 Dilim Kepek Ekmegi
    Makarna/Pilav/Sebze/Et (Karısık)
    Ayran/Yogurt
    400 ML Yagsiz Sut
    Whey Protein (25 gr)

Body yaparkenki diyetim buydu, 2ayda 3 kilo aldım, hızlı kilo aldırmaz, bol protein ağırlıklıdır, yağlanma olmaz (cardio şart tabi), gayet sağlıklı bir kilo alma diyetidir.
  • İstediğin vücuda sahip olan birinin fotoğrafını felan koysan daha iyi yorum yapabiliriz.
  • İstesen de çok şişemiyorsun zaten Sen ne yap et yapabildiğince çalışıp gelişmeye bak. Eğer ki -küçük ihtimal- çok şişersen () hafifletirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre D -- 8 Haziran 2011; 19:43:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Omuz Geliştirme Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.