Öncellikle bu yazıyı okuyan arkadaşlarıma sorularım olcak. Eğitimim ve ailemin isteksizliği nedeniyle bir türlü başlayamadım. Yaşım 17 olcak bu haziran ayında 173 boyunda 60 kiloyum. Kilo almak istesemde pek alamıyorum. Et yemeyi pek sevmem sadece tavuk türü yerim oda anca mangal ya da gögüs kızartma olur. Kendim salon ortamını pek sevmediğimden pek başlamak istemiyorum her hangi bir salona daha doğrusu okullar eylül ayında açılına kadar vakit ayırıp başlayana dek önümdeki 4 ay sürecinde evde dambılımla birlikte ne kadar bir gelişme yapabilrim nasıl bir yemek programı ve nasıl bir çalışma süresiyle ne kadar bir verim elde edebilirim yardımlarınızı bekliyorum vücut tipim yanlış bilmiyorsam Ektomorf öncelikle hedefim kol ve gögüs bölgelerini geliştirmek. Akşamları 1 saatlik koşu ve yanında savunma sporlarıyla uygulamalı ne kadar bir verim elde edebilirim şimdiden teşekkürler.
Sadece dambılla olmaz o iş kardeşim 2 günde 1 spor salonuna gideceksin mis gibi işte niye gitmek istemiyorsun ki
Evdede güzelce beslenirsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Peekay
Sadece dambılla olmaz o iş kardeşim 2 günde 1 spor salonuna gideceksin mis gibi işte niye gitmek istemiyorsun ki
evde de gayet iyi olur. forumda yapan birisi var.konu başlığı da çok emek veriyorum gibi birşey di. ilk başlayan için 20 kg döküm set yeterli olur. işin hikayesi beslenerek çalışmak.
quote:
Orijinalden alıntı: parmen
quote:
Orijinalden alıntı: Peekay
evde de gayet iyi olur. forumda yapan birisi var.konu başlığı da çok emek veriyorum gibi birşey di. ilk başlayan için 20 kg döküm set yeterli olur. işin hikayesi beslenerek çalışmak.
Çok çok azimli olmak gerek hocam, tabiki de olmaz diye bir şey yok ki Ama evde spor yapmak için azim, irade, kararlılık üst düzey olmalı