Bildirim
Vur Kaç kazalarda Değer Kaybı
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Deger kaybını kusur oranına göre karşı tarafın sigorta şirketi öder. O yüzden kendi sigortanız ya da kaskonuzdan talep edemezsiniz.
-
Eee ne olacak o zaman
-
Sirkeci trafik mahkemesinden trafik sigorta fonundan talep edeceksiniz -
Hocam merhabalar kaçan araç tespit edilmediği sürece Değer kaybına Başvuru yapamazsınız. Değer kaybı başvurusu yapmak için ortada kusurlu bir araç olması lazım. Kendi çabanız ile çarpan aracı tespit ederseniz bana özelden ulaşın ben size yardimci olayım -
Bi alttaki yorumda arkadas bi ayrıntı vermiş, ilk defa duyuyorum sorup öğrenmek lazım.
-
Nasıl yapacağız hocam -
Hocam kendim baya uğraştım geçtiği güzergahı tespit edip emniyete bildirdim plaka tanıma sistemi yok orada onun için bulamadık dedi cimerden yazdım yine birşey çıkmadı Ankara'nın en işlek yerinde hemde -
Bizim odedigimiz sigortanın içinde ek bı para var karşı tarafta muhattap yoksa o paralardan karşılanıyor diye duymuştum bı sorun -
bir avukata danısın. mahkemeler prosedürler dğeişmiş olabilir. uyapı inceleyin elektronik imzanız varsa oturdugunuz yerden yaparısnız intenretten bulacağınız ornek dilekçe ile
-
Teşekkür ederim -
Sordum bunu hayır yok dedi sigorta şirketi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X