Şimdi Ara

VW 2.0 TDI 140 hp motorlarda yağ eksiltme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi arkadasimda passat var dizel ve 6500-7000 km de bir yağ ısığının yandığını soluyor neden olur bilen varmi?ayni motor jetta dada golf tede var onlarda bole oluyor mu?vw dizel motor kullananlar lütfen yardimci olsun .arkadas arabayı sert kullaniyor ondan olabilir die düşünüyorum ama genede garip geldi bana.dizel passatı veya jetta sı olan kısacası bu motoru kullanan arkadaslardada oldu mu bole bi durum?????

• quote:

Orjinalden alıntı: turbo_diesel

bi arkadasimda passat var dizel ve 6500-7000 km de bir yağ ısığının yandığını soluyor neden olur bilen varmi?ayni motor jetta dada golf tede var onlarda bole oluyor mu?vw dizel motor kullananlar lütfen yardimci olsun .arkadas arabayı sert kullaniyor ondan olabilir die düşünüyorum ama genede garip geldi bana.dizel passatı veya jetta sı olan kısacası bu motoru kullanan arkadaslardada oldu mu bole bi durum?????

bilen yok mu arkadaslar????
  • kesinlikle böyle oluyor..

bir akrabamda var passat 2.0 tdi.

neredeyse yolda kalıyordu. Servis önemsemiyor 1000 km de 1 litre yağ eksilebilir diyor. Her bakımda bazen bakım aralarında yağ koyuyordu. Yalnız 10bini geçince yağ eksiltme azaldı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sercos

http://www.vwturk.com/vw/showthread.php?t=2239

link açılmio
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord of the Potatoes

kesinlikle böyle oluyor..

bir akrabamda var passat 2.0 tdi.

neredeyse yolda kalıyordu. Servis önemsemiyor 1000 km de 1 litre yağ eksilebilir diyor. Her bakımda bazen bakım aralarında yağ koyuyordu. Yalnız 10bini geçince yağ eksiltme azaldı..

peki suan kacbinde var kac kez yapti biliomusun????
  • Link çalışıyor, tekrar dene. Veya siteye gir forumda arat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu senin motoruna has bişey deyil dizel motorların benzinliye göre biraz daha fazla yağ yakması normaldir ileride düzelir düzelmez bilemiyorum ama sık sık yağ çubuğunu kontrol etmeyi unutma
  • quote:

Link çalışıyor, tekrar dene. Veya siteye gir forumda arat.

iyide güzel kardeşim herkez vwturk e üye olmak zorunda deil bende uye deilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: turbo_diesel

quote:

Link çalışıyor, tekrar dene. Veya siteye gir forumda arat.

iyide güzel kardeşim herkez vwturk e üye olmak zorunda deil bende uye deilim

Orada ki yazı ;

YİNE YAĞ LAMBASI YANDI!!!!

passat 2.0 TDI aracımın bugun 26.700 km de yağ lambası tekrardan yandı. artık bıktım bundan. :mad: bunun motor alıstıkdan sonra daha yanmayacağı sölenmişti serviste. halaa bunun olması acaba aracda bi sorun war demek olabilir mi?
    yağ lambası yandığında arac ne kadarlık bi yağ eksiltmiş demektir?
    ayrıca eksikliği hangi yağ ile tmmlamalıyım? yani bu araclarda hangi yağ kullanılıo?
    TESEKKÜRLERR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 10 Mayıs 2006; 12:37:08 >

• yok mu tdi kullanan yaw????
  • arkadasim yüksek devirde kullanırsan tdi lerin yag isigi yanar arkadasın subablari kontrol ettirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: cayenne

arkadasim yüksek devirde kullanırsan tdi lerin yag isigi yanar arkadasın subablari kontrol ettirsin

subaplar ne alaka?bugun servise sorduk onlarda ole dedi yuksek devirden dedi.
    biton araba varmis 15000 bakima kadar yakmayan
  • quote:

Orjinalden alıntı: cayenne

arkadasim yüksek devirde kullanırsan tdi lerin yag isigi yanar arkadasın subablari kontrol ettirsin

yüksek devirde benzinli ya da dizel fark etmez yağ kullanımı artar.

yağ kapasitesi gelişi güzel belirlenmez.motor test de sıkıştırıldığında dahi 1000km de ne kadar yağ eksiltti piyasaya çıkmadan evvel hesaplanır.

yani tdi aldım devirsiz gitmek zorundayım denilemez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.