|
VW 2011 Tiguan tekleme sorunu

-
-
Benimde geç çalışma ve 2000 - 3000 devir arası tekleme boğulma sorunum var. Buji bobin çözmedi sıkıntıyı. Siz nasıl hallettiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba. Benim de 2011 model manuel 2.0 Tdl tiguanım var. Havalar soğukken arabayı çalıştırıp 1-2 dk ısınmasını bekledikten sonra hareket ediyorum. 2bin devirden sonra motor gaz yememeye başlıyor ve zıngır zıngır titriyor araba. Motorun çalışma sesi traktör gibi. Dip gaz yapmama rağmen turbo devreye girmiyor yıgılıyor araba. Ama ısındıktan bütün sorunlar kayboluyor. Bunun çözümünü bulamadım. Başına gelen var mı acaba yardım eder misiniz ? Aracım 130binde
-
Herkese merhaba 2011 tiguan 1.4 4 motion sahibi olarak bende ayni sorunu yasadim ve hala yasiyorum 20 gun oldu motor kompresyonunda 4. Göz kacak gosteriyor motor acildi segmanlar degisti ancak gecmedi beyinle alakapi olabilir dendi yazilim guncellendi ama degismedi simdi tekrar motor acilip bakilacak ... Benim tahminim blok çatlagı ama umarim daha basit bir şeyle çozülür.... Gelismeleri aktaracagim ... Saygilar sevgiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X