Şimdi Ara

VW AG 1.4 TSI Motor Yağı Filtre Tedarikçisinde Değişiklik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün filtreler hakkında biraz araştırma yapıyordum. İlginç bir bilgi edindim. VW AG'nin filtre tedarikçisinde değişikliğe gidildiğini yabancı bir forumdan öğrendim.

Eski filtre:

Yenisi:

Görüldüğü üzere güncel tedarikçi olarak Turkey FFA olarak seçilmiş. Sanırım Fil Filter AŞ. oluyor.

Fil Filtre'nin ülkemizdeki kaliteli filtre üreticilerinden olduğunu zaten biliyorduk. Ancak Mahle'ye tercih edilmesi beni de şaşırttı. Her iki filtrenin kalitesi hakkında net bir inceleme bulamadım ancak VW AG'nin seçimine göre Fil Filtre'nin VW standartlarını karşıladığı bariz ortada.

Bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Kaynak:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 17 Mart 2024; 15:59:8 >

• vw nin servis ücretlerindeki artışa rağmen daha düşük maliyetli filtreyi seçmesi olayı.Kaliteli ürün ucuza alınabiliyorsa ne ala,alınmıyorsa gene bize girecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 04E115561 H sonu H biten Almanya üretim,

04E115561 T sonu T ile biten Türkiye üretim

piyasada araştırdığım kadarıyla vw servisler dahil Almanya üretim kalmamış, geçen yıl yağ değişiminde yetkili servisten aldım filtreyi Türkiye üretim kullanmak zorunda kaldım,

• emin ol tr de avrupaya ihracat yapan firmanın oraya yolladığı malın kalitesiyle yerli piyasaya verdiği malın kalitesi bir değil. ufak tefek defolu, avrupaya gitmeyecek kalitedeki malları yerli piyasaya kendi veya farklı isimlerde satarak likidasyon yapıyor üreticiler.

bence mann filterdan şaşmayın. elinizdeki vw filtresi mann üretimlidir muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 18 Mart 2024; 10:26:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.