Şimdi Ara

VW BORA KATALİTİK KONVEKTÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2003 model vw bora comfort otom var 35000 km de , bu arabanın katalitik konvektör değişimi gelmişmidir yada kaç km de katalitik konvektör değişimi olmalıdır.teşekkür ederim

• 35000 gibi kısa bi süre olmadığı kesin. nedir bu acele ve titzlik
  • TİTİZLİK VAR EVET.ARABANIN 35000 DE OLMASINDAN BELLİ DEĞİLMİ .
  • arkadaşımın opel vectra arabası vardı bayapı masraf açmıştı kendisine bende korktum başıma bir iş açmasın diye akıl alayım dedim.verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkürler.
  • biz egsozcuyuz daha yeni 2000 model toledomuzu sattık orjinal katı duruyordu aracda kolay koılay bişi olmaz aynı kat var yani katelitik var merak etme cok zaten katalitik konvekröün içinda taş var ve cok pahalı bir taştır sakın kimseye inanma sana bitmiş derler sökerler hurdası bile para ediyor söyle diyim kilosu 100 lira 35000 bşn km hiç bişi ama 350.000 ise ozaman bitmiştir. satığımız aracı 120,000 km idi için rahat olsun yok illa merak ettim diyeceksen güvenilir bir yere götür göster istersen ben sana yardımcı olurum

bu arada dostum kat değişimi olur ama cok pahalıdır 1000 euro yü gözden cıkarıcan servisde filan orjinalşnşi bulamzsın ithal gelecek servis eğer sana bizde orjinal var derse ve fiyatı 250 300 derse inan o ya başka aracdan sökülmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balanced blue -- 30 Ekim 2008; 16:49:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Balanced blue

biz egsozcuyuz daha yeni 2000 model toledomuzu sattık orjinal katı duruyordu aracda kolay koılay bişi olmaz aynı kat var yani katelitik var merak etme cok zaten katalitik konvekröün içinda taş var ve cok pahalı bir taştır sakın kimseye inanma sana bitmiş derler sökerler hurdası bile para ediyor söyle diyim kilosu 100 lira 35000 bşn km hiç bişi ama 350.000 ise ozaman bitmiştir. satığımız aracı 120,000 km idi için rahat olsun yok illa merak ettim diyeceksen güvenilir bir yere götür göster istersen ben sana yardımcı olurum

bu arada dostum kat değişimi olur ama cok pahalıdır 1000 euro yü gözden cıkarıcan servisde filan orjinalşnşi bulamzsın ithal gelecek servis eğer sana bizde orjinal var derse ve fiyatı 250 300 derse inan o ya başka aracdan sökülmüştür.

teşekkür ederim kardeşim çok yardımcı oldun senin gibi bilgili kardeşlerimizin sayesinde bizlerde bu gibi sorunları öğrenmiş oluyoruz.ALLAH razı olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda civic subap ayarı. ..
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.