Bildirim
VW Dayanıklılık Testi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
turkiyede surmeleri yeterli olurdu birdaha platform hazirlamalarina ne gerek var -
quote:
Orijinalden alıntı: retro.
turkiyede surmeleri yeterli olurdu birdaha platform hazirlamalarina ne gerek var
Bende bunu yazacaktım -
adamlar turkiyede bmw yi nasıl suruyor örnek video:quote:
Orijinalden alıntı: SSamet.quote:
Orijinalden alıntı: retro.
turkiyede surmeleri yeterli olurdu birdaha platform hazirlamalarina ne gerek var
Bende bunu yazacaktım
Alıntıları Göster
http://www.youtube.com/watch?v=CmE8iE2Ee10&feature=related
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bole_Sinakko
adamlar turkiyede bmw yi nasıl suruyor örnek video:
iyi cesaret valla -
videoda kesilmiş yerlere dikkat edin başlarda araç fren yapıyor arka sağ kaymaya başlarken kesilmiş vs.quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
quote:
Aynalar -
Ben bu videoları asla sağlamlık kriteri olarak almamki...Çok kaşınan varsa gelir Maraş/Andırının yayla yollarına vw(jetta) renoyu(megan2) pejoyu(207) toyotayı(corolla) bmwyi(320) audi(a4) yi fiat(doblo) hadi bakalım o yollarda 1000km sonra hangisi sağlam kalıyor...Yavaş kullanmak yasak ;) (Bu araçların hepsi o yolda en az 1000km denendi)quote:
Orijinalden alıntı: Gökhan G.quote:
Aynalar
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sefa KC
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Dağılabilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: S.Vettel
quote:
Orijinalden alıntı: chnbs
quote:
quote:
quote:
quote:
Tebrikler videoyu paylaşan 31655. kişisiniz.
3000 mesaj boyle oluyor demekki
Kendim şikayet ediyorum şimdi.Kota gitmesin diye tarayıcı ayarıyla oynadık durum bu.
Silebilirsiniz şikayet edince bir şey değişmiyor mesaj sayısı aynı kalıyor diye biliyorum
Yönetici arkdaşa pm attım,hem mesajlarımın hem de mesaj sayımın silinmesini talep ettim.
Tebrikler
Ben o kaygıyla bu forumda olmadığım için bu türden eleştirilerle karşılaşmak istemem.
-
Bu teste tabi tutulan diğer markalarda zaten perte çıkıyordu.Vw sağlamdır ama nasıl olsa ALAMAN yapiyur.quote:
Orijinalden alıntı: chnbsquote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Tebrikler videoyu paylaşan 31655. kişisiniz.
3000 mesaj boyle oluyor demekki
Kendim şikayet ediyorum şimdi.Kota gitmesin diye tarayıcı ayarıyla oynadık durum bu.
Silebilirsiniz şikayet edince bir şey değişmiyor mesaj sayısı aynı kalıyor diye biliyorum
Yönetici arkdaşa pm attım,hem mesajlarımın hem de mesaj sayımın silinmesini talep ettim.
Tebrikler
Ben o kaygıyla bu forumda olmadığım için bu türden eleştirilerle karşılaşmak istemem.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tarîhçî
Dağılabilirsiniz.
Zaten niva preminyum pılas oluyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: makturk42
Bu konu sanırım VW'nin botu belirli periyotlarla kendini yeniliyor.
+1
Her 6 ayda bir mutlaka yayinlanir bu video..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hiç vw kullanmayan birisi bu videoya inanabilir ama beni bu konuda ikna edemezsiniz 2010 model passat 1.6 MPI kullandım 18.000 km de ön takım bozuldu+ direksiyon arızası verdi üstelik videodaki gibide kullanmadımquote:
Orijinalden alıntı: alikumquote:
Orijinalden alıntı: makturk42
Bu konu sanırım VW'nin botu belirli periyotlarla kendini yeniliyor.
+1
Her 6 ayda bir mutlaka yayinlanir bu video..
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 14 Eylül 2012; 18:36:32 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: powerauto
hiç vw kullanmayan birisi bu videoya inanabilir ama beni bu konuda ikna edemezsiniz 2010 model passat 1.6 MPI kullandım 18.000 km de ön takım bozuldu+ direksiyon arızası verdi üstelik videodaki gibide kullanmadım
nasıl olur inanamıyorum -
ilk defa gördüm videoyu.quote:
Orijinalden alıntı: AirDreamquote:
Orijinalden alıntı: Tarîhçî
Dağılabilirsiniz.
Zaten niva preminyum pılas oluyor.
Alıntıları Göster
Çok gereksiz işlere girişmişler.
Dan dun arabalara eziyet falan.
Ne gereği var kardeşim.
Tüketiciden gelen geri bildirimler belli zaten.
Vw araçları bir iki tanesi hariç kalitelidir dayanıklıdır bunu herkes biliyor apaçi gibi davranmak yersiz hani.
-
@shadowgeistquote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
ilk defa gördüm videoyu.
Çok gereksiz işlere girişmişler.
Dan dun arabalara eziyet falan.
Ne gereği var kardeşim.
Tüketiciden gelen geri bildirimler belli zaten.
Vw araçları bir iki tanesi hariç kalitelidir dayanıklıdır bunu herkes biliyor apaçi gibi davranmak yersiz hani.
Alıntıları Göster
corolla 1.33 radarda x type nasıl oluyor?? -
iyi öldürmüşsünüz adamıquote:
Orijinalden alıntı: Nascimento
@shadowgeist
corolla 1.33 radarda x type nasıl oluyor??
Alıntıları Göster -
sen bu video yu bizim işyerindeki arkadasa izlet sana bi ton laf solesin...quote:
Orijinalden alıntı: akcanon
iyi öldürmüşsünüz adamı
Alıntıları Göster
16bin liraya alınıp 12 binliraya zar zor satılan sorunları bitmek bilmeyen polo anılırını bol bol dinlersin...
sıfır arabaya bunları yap çogu markada hiçbişey olmaz... 5 yasındansonraki arabaya yap bakalım ne oluyor...
eski aracımız broadwaydi en az 60 km suratle kaldırıma cıkmıstım araca hiçbişey olmamıstı ve 1997 model araç 2007 senesinde oluyor olay...
2 gun once golf un kaldırıma surttukten sonra marşpiyelinin ne kadar hızlı içeri girdigini gorseydiniz adamın balyozla yalandan vurduguna şahit olurdunuz...
neyse almanlar her zamanki gibi abartarak reklamlarına devam etsinler ne diyim... elbet kanan bi kaç keklik yakalarlar...
-
yaw he heequote:
Orijinalden alıntı: sissil
sen bu video yu bizim işyerindeki arkadasa izlet sana bi ton laf solesin...
16bin liraya alınıp 12 binliraya zar zor satılan sorunları bitmek bilmeyen polo anılırını bol bol dinlersin...
sıfır arabaya bunları yap çogu markada hiçbişey olmaz... 5 yasındansonraki arabaya yap bakalım ne oluyor...
eski aracımız broadwaydi en az 60 km suratle kaldırıma cıkmıstım araca hiçbişey olmamıstı ve 1997 model araç 2007 senesinde oluyor olay...
2 gun once golf un kaldırıma surttukten sonra marşpiyelinin ne kadar hızlı içeri girdigini gorseydiniz adamın balyozla yalandan vurduguna şahit olurdunuz...
neyse almanlar her zamanki gibi abartarak reklamlarına devam etsinler ne diyim... elbet kanan bi kaç keklik yakalarlar...
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- araba neden fan açar
- ceza tutanağı seri / sıra no alanı 10 karakter uzunluğunda olmalıdır
- 75 80 şanzıman yağı hangi araçlarda kullanılır
- ford transit 155 ps motor yorumları
- hyundai bayon 1.4 yakıt tüketimi yorumları
- honda jazz crosstar fiyat
- psa group
- 1.3 tce motor
- toyota highlander
- bmw ix2 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X