Şu videoda 2.02 de çıkardığı şey nedir o aldığım araçta yok o kısım boşta. Bilen aydınlatırsa sevinirim. My Mate VINCEyoutube Hi, this video shows a home service on a Volkswagen Golf Mk5 1.6 FSI. The video includes an oil change, oil filter, pollen (cabin) filter, spark plugs, other checks, topping up fluids and resetting the service light.
Many thanks, Vince. https://www.youtube.com/watch?si=n8e0Mutjhm_IsEKc&v=XQ8BagaXdXY&feature=youtu.beBendeki kısım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VW fsi motordan anlayan gelsin bir soru var
-
-
Bu Pcv valfi mi oluyor bi sıkıntıya yol açmışmıdır hemen baktırmak gerekir mi?
-
Vw nin kendiside anlamıyorki bu motordan niye çıkardıklarını bile bilmiyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aman hocam bosver geçmiş olsun demek lazım sonra kutuplaşma oluyor bizim konulara salça olunuyor herkes aracına ağız tadıyla binsin gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araç güzel gidişi iyi ama bu kısmı boş görünce şaşırdım benden önceki sahibi çıkarmışmı anlamadım.
fsi Motor direk enjeksiyonlu motor demek. Bu motorlara turbo eklenince tsi ismi ile devam ettiler.
direk enjeksiyonun, çok nokta enjeksiyona göre başarısı tartışılabilir lakin bugün tüm markalar vw nin yaptığı gibi turbo ile desteklenmiş direk enjeksiyonlu motor kullanıyor.
sizin çok sevdiğiniz cheryler dahil.
Yağ buharı emiş hortumu gibi görünüyor. Kapağın içinden gaz kelebeğinin önüne geliyor. Eğer filtreden sonra ise, ki öyle görünüyor, dışarıdan toz çekmiş demektir. Motor çalışırken gaz verince o delikten parmağınızı tutup bakın, hava çekiyorsa toz da çekmiştir.
-
Bir sorun olmuş mudur acaba şimdiye kadar. Yarın bi ustaya gideyim en iyisi
O şekilde fazla kalmadıysa bir şey olmaz. Ama hava filtre yerine o açıklıktan geçer. En kötü orayı tıkayın, o şekilde kullanın.
-
Bu hitler motor degil mi? Adolf hitleri uyandirip sormak lazim sorunu
Hitler motor benim diğer araçta c200 163ps kırmızı motor :D
-
Konuyla alakasız ama Fsi motoru ustası bile anlamıyor.. Nalet bir motor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çekse de bir şey olmaz o delikten adamlar filtre takmıyor kuzenimin yurt dışında kocaman turbolu aracı var 2 yıldır kendinde daha filtre taktığını görmedim turbo sorun da çıkarmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X