Şimdi Ara

VW golf comfortline DSG mi Kia Ceed Consept plus dizel otomatik mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1-2ay içinde araba alacağım iki model arasında kaldım.

Tercihim 2016 hb otomatik bütçe 80-85 arası

Amacım piyasası sağlam konforlu bir araç almak 2017 alamayacağım için 2016 az km li bir araç bakıyorum.bütçeye uygun iki araç belirledim.

Vw golf comfortline dsg 1.2tsi 110bg
    Kia Ceed consept plus 1.6 136 bg dizel otomatik

Tercihiz hangi yönde olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leprechauntr -- 23 Ağustos 2017; 15:59:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Piyasa arabası isteyen golf alır, onun dışında golf almak için başka sebep yok bence. Motor, tasarım, donanım, genişlik herşey ceed lehine. Otopark testinde de süspansiyon konforunu çok övüyorlardı, premium rakipleri ayarında diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. O konuda da torsiyonlu golften iyi olduğunu düşünüyorum.
  • Piyasa arabası isteyen golf alır, onun dışında golf almak için başka sebep yok bence. Motor, tasarım, donanım, genişlik herşey ceed lehine. Otopark testinde de süspansiyon konforunu çok övüyorlardı, premium rakipleri ayarında diyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. O konuda da torsiyonlu golften iyi olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 23 Ağustos 2017; 19:25:15 >
  • kuruş bazında ikisi de aşağı yukarı aynı yakar. bu nedenle Ceed al. ama satarken golf daha kolay satılır.
  • Ceed alın bence şık bi araç.

• golf daha az yakar ceed kasası çok ağır
  • Golf sahibi olarak 2. El sorun değilse ceed öneririm. Ancak şanzıman dct ise. Tam otomatikse önermem hem yakıtı fazla olur hem performanstan çalar ozaman pek bi artısı kalmaz donanımı dışında.

• uzun zaman kullanma niyetin vaarsa ceed almanda yarar var,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 308 mi Vw Golf7 mi ?
    4 yıl önce açıldı
    VW GOLF mü TOYOTA AURİS Mİ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ceed tavsiye edilir, golf alınır
  • Ceed'i 3 4 yıl kullanacaksan alabilirsin.Golfü 1 2yıl icinde satmak icin alacaksan alabilirsin.

Birde arada 26beygir farki var.Ben bu yuzunden golf seviciligimden gecip ceed alirdim.

• Sonuç hep aynı olur Golf ile diğer hb araçlar kıyasa girdiğinde. Golfünüz hayırlı olsun

• piyasası sağlam ve konforlu diyince ceed golf'ün rakibi olmaktan çıkar. golf'ün yanına bile yaklaşamaz.
  • Golf 1.2 yerine 1.4 olanı tavsiye ederim.1.4 tsi bağımsız süspansiyon ve performansı daha iyi.Yakıt aşağı yukarı aynı.Ceed almayı düşünürseniz mutlaka dct şanzıman yani tam otomatik değil çift kavrama olsun.Tam otomatikleri dizelde olsa golfün benzinlisinden daha fazla yakar.

• Manuel ceedim vardı, manuel ve dsg golf 1.2 ise arkadaşlarımda var. Aynı güzergahta denemeler yaptık ceed tabi ki daha az yakıyor. 6.3-7.8 gibi fark litre bazında ceed lehine. Bir de mazotun ucuzluğunu katınca tabi ki 1.2 tsi'ın dizel ceedden az yakma şansı yok. Ayrıca son aldığımız 1.2 golfu mahalle içi yokuşlalrda falan da test ettik. Araç sahibi arkadaş da 1.5 crdi riodan geçti. İkimiz de 1.2'ye yetersiz diyoruz. Özellikle düşük devirde kapıp götürme, rampa çıkarken yavaşlayıp tekrar hızlanmalarda durum böyle. Bu yokuşlu zor şart denememizde ise 1.2 tsi ortalama 11.2 litre yaktı. Ceed herhalde 7.5 falan yakardı. Dct olana da yarım litre ekleyelim hadi.

İç malzeme ve ambiansta Golf önde tabi ki. Almanların en iyi yaptığı şey bu zaten. Yol ve motor sesinde de golf daha iyi tabi. Kişisel tercih meselesi.

Golf alınacaksa tork nedeniyle 1.0 daha iyi seçim olabilir, 200nm malum. Ceed biraz ağır ama çok değil. Yeni kasası gelirken mevcut kasada güzel indirim olursa direk manueli c.plus almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 28 Ağustos 2017; 11:38:23 >

• Ceed piyasasına bir örnek vereyim. 1-2 ay önce manuel c.plus 2015 düşük km kırmızı bir araç ilanı vardı 75 bin tl gibi, 1 günde satıldı. 2 hafta önce 2015 premium 45 bin km'de sirius gri araç vardı 83 bin tl, 1 günde satıldı. Ara ara böyle fırsatlar çıkıyor. Geçen sene bu günler 2012 ceed aracım 2 günde satıldı. Doğru fiyatı hemen yapıştırıyorlar.

• la bu neyin kafası araba sadece 100 kilo daha ağır adamlar 1.2 fındık motor dizelden az yakar diyor.Arada akaryakıt istasyonuna uğrayın
  • Cee'd kullanicisi olarak cee'd tabii ki, sorulariniz olursa yesillendirebilirsiniz.
  • Kesinlikle Ceed. 1.2 tsi az zorla 10 litreleri görür

• 1.2 golf nasıl daha az yakar? Arkadaş 2016 ceed ten bahsetmiş yani yeni 136 hplik motorundan ki eski 128 hplik motora nazaran 1lt daha az yakıyor. Golf yaklaşamaz bile yakıt konusunda. İkisi arasında hem performans hem yakıt tüketimi daha doğrusu her türlü koşulda ceed 1.2 golften daha mantıklı. Bana göre golften tek eksi noktası piyasasının golf kadar hızlı olmaması.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

Kesinlikle Ceed. 1.2 tsi az zorla 10 litreleri görür

ben 1.4 tsi'yi ne kadar zorlasam o rakamlara yaklaşamıyorum.
  • ilk önce dizel mi benzinli mi ona karar vermek lazım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.