Şimdi Ara

Vw Jetta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Vw Jetta için düşünceleriniz nedir 2006-2010 TDI yol tutusu-konforu-yol sesinin içine girmesi lastik sesinin içine girmesi-kapı sesi-yolda rahat 170-180 görürmü dizel olmasına rağmen hır hır hır traktör gibimi çalışır düşüncelerinizi bekliyorum Bide 2013 Golf 7 1.2 TSI Mildine Plus 105 Ps Manuel düşünüyoruz 2 si nasıl bir arabadır hangisini tavsiye edersiniz

Jettanın yakıt tüketimi nasıldır

Golfun yakıt tüektimi nasıldır

Herkese Teşekkür Ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cha7171 -- 25 Şubat 2013; 18:15:10 >

• Arkadaşlar bi cevap yazın koskoca forumdan lütfen
  • Tok kapı sesi standart zaten TDİ dışında da bulunur.
    2.0 TDİ sahibiydim bir dönem 180 görür rahat hız konusunda başarılıdır. Ancak fena rüzgar sesi alır. Tüketimi benim araçta biraz fazlaydı sanki 2.0 motor olunca
    Golf hiç kullanmadım Golf'ü eleyip Hyundai i30 düşünmenizi öneriyorum.
  • İ 30 TASARIM OLARAK BEGENMİYORUM
    lÜTFEB YORUM YAZIN ARKADAŞLAR (:
  • Neden kimse bir şey yazmıyor anlamadım
  • Golf al tok kapi sesi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prestij standart ayrıca.
  • Bu konu ile alakalı forumda milyon tane yorum vardır, biraz araştırırsanız daha yararlı bilgiler edinebilirsiniz.
  • karşılaştırma yapıyorum hocam...
    tdi jetta 1.6 comfortline vs megane 1.5 dci previllige

yol tutuş ikiside aynı...
    direksiyon yumuşaklıgı... megane 3
    yol sesi alması... jetta alıyor...
    iç malzeme... jetta plastik megane yumusak
    motor sesi içeride ve dışarıda... jetta bariz...
    iç genişlik... jetta bariz geniş...
    donanım... megane...
    yakıt.. aşağı yukarı ikiside aynı...
    hızlanma.. aşağı yukarı aynı
    eskime... 105binde kankamda var benim 110 bindeki clio dan daha beter durumdaki bende pis kullanırım...

100binde 2009 jettayı 30 bine verseler alınır ama 34-35 haketmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cha7171

-kapı sesi-

• Babam golfe çok yakıyor diyor :( nasıl aldırabilirim o arabayı babama yakıt yüzünden almıyor bi bişiler söyleyin dikkatını çeksin
  • Bende tam tok kapı sesi diye dalga geçicek beyin fakirleri nerde yazıcaktım geç kalmışım
  • -güncel
  • 2007 Model 1.6 fsi Jetta kullandım 6 yıl kadar. Çok memnundum. Muadili arabalara göre bence başarılı bir araba. 25-30.000 TL aralığında bir araba alsam yine 2007 model civarı Jetta düşünürüm.

Konfor olarak memnundum. Son hız olarak 1 defaya mahsus yokuş aşağı 220 km/h yaptım. Rüzgar sesi olarak bence muadili arabalardan daha az ses alıyor içeriye.

Yardımcı olabileceğim başka bir konu olursa yardımcı olurum.
  • Golf 7 ye çok yakıyor diyorsa babanız,buradaki Golf 7 ana konusunu okutun koşarak sipariş vermeye gider.Bazı üyelerimizin ki yakmayı geçin,yakında benzin de üretecek.
  • ya golfe aşıgım onu aldırmam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cha7171

Babam golfe çok yakıyor diyor :( nasıl aldırabilirim o arabayı babama yakıt yüzünden almıyor bi bişiler söyleyin dikkatını çeksin

baban araba alım kararını verecekse bizi burada ne yoruyorsun canım kardeşim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minova

Bende tam tok kapı sesi diye dalga geçicek beyin fakirleri nerde yazıcaktım geç kalmışım

boşver abi bırak. tok kapı sesiyse tok kapı sesi 50 milyar veriyorsun, kartalla aynı sesi çıkartıyor kapının kapanması. o arabada kendini güvende hisseder misin?

Capon al capon. 1632 model capon kağnı hala saat gibi çalışıyordur allah bilir tasarım, yalıtım ve konfor yoksunu toyota,hyundai ve kia alda tüm forum rahatlasın.
  • hocam bence sıfır honda civic al, bi arkadaş otomatik vites honda civic 46000 tl verdi.
    Jetta dan çok daha iyiidir bence.
  • evet olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cha7171 -- 27 Şubat 2013; 23:42:50 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.