Şimdi Ara

vw jetta 2.0tdi tiptronic dsg almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vw jetta 2.0tdi tiptronic dsg almayı düşünüyorum
    donanımları neler bunları bulamadım
    tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atp-tr -- 15 Mayıs 2007; 11:19:57 >

• http://www.vw.com.tr/models/binek/jetta/index.htm donanımları burdan bulabılırsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: evren87speed

http://www.vw.com.tr/models/binek/jetta/index.htm donanımları burdan bulabılırsın...
    opsiyonlar xenon yokmuş olsun taktırtırız
    başka önerileriniz varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: evren87speed

http://www.vw.com.tr/models/binek/jetta/index.htm donanımları burdan bulabılırsın...
    liste fiyatı metalik boya ile 65 milyar

Üstüne biraz daha koyabilirsen

bir üst segment alfa 159 1.9 multijet otomatik alabilirsin.

alfa yı denemeden bence karar verme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sephiroth

liste fiyatı metalik boya ile 65 milyar

Üstüne biraz daha koyabilirsen

bir üst segment alfa 159 1.9 multijet otomatik alabilirsin.

alfa yı denemeden bence karar verme

Alıntıları Göster
    alfa biraz sıradışı bizim yaşam tarzımıza ters gelir servis sayısı çok fazla değil anlayan usta pek yok gibi sanki
    arabamız bizi mahcup etmesin ama arabamız çokta göze batmasın sorunsuzluk ve sağlamklık önemli bizim için
    aile arabası olacak
    ayrıca renk olarak opak beyaz renk düşünüyorum ..çünkü metalik boya ufak tefek çiziklerde rötüşlanmıyor opakta beyaz olunca rötüş şansı var hem sırıtmıyorda ama tavsiyelerinizi alabilirim yinede
    baka ?
    önerileriniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atp-tr -- 15 Mayıs 2007; 11:38:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atp-tr

alfa biraz sıradışı bizim yaşam tarzımıza ters gelir servis sayısı çok fazla değil anlayan usta pek yok gibi sanki
    arabamız bizi mahcup etmesin ama arabamız çokta göze batmasın sorunsuzluk ve sağlamklık önemli bizim için
    aile arabası olacak
    ayrıca renk olarak opak beyaz renk düşünüyorum ..çünkü metalik boya ufak tefek çiziklerde rötüşlanmıyor opakta beyaz olunca rötüş şansı var hem sırıtmıyorda ama tavsiyelerinizi alabilirim yinede
    baka ?
    önerileriniz?

Alıntıları Göster
    bu arabaya bu kadar para degmez bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: drserkarakus

Alıntıları Göster
    neden ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

neden ?

Alıntıları Göster
    benim fikrimi sorarsan 65 milyarı jettaya vermezdim..ama 2.0 vergi dezavantajı var..motor dizel olması avantaj tabii...sonucta para senin...ama ben yerinde olsam madem 2.0 alacaksın...güvenliği ön planda tut derim..saab 9-3 vector 2.0turbo ya da volvo s-40 dizel tavsiye ederdim..bu arada yeni ford mondeo da düşünülebilir o fiyata..bu söyledigim araçlar alfa kadar uç çizgilere sahip degil..istedigin tarz ve doktor avukat gibi saygın kişilerin kullandıgı araçlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolution100 -- 15 Mayıs 2007; 12:31:40 >

• quote:

aile arabası olacak
    baka ?
    önerileriniz?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: atp-tr

aile arabası olacak
    baka ?
    önerileriniz?

Büyük şehirlerin hepsinde alfa servisi var.artık tofaş güvencesinde ama her tofaş servisi alfaya bakabilir diyemeyiz.

alfa nın içi ve bagajı da dar değil. motoru da vectradaki ile aynı.

zaten ilk common-rail dizel motoru fiat ,alfaya taktı

ok tasarım spor ama üstü açık alfalar gibi göze batan bir araç değil.aileler kullanamaz diye bir şart yok.

zaten 159 un sw tipi de avrupada iyi satıyor.

alfa ve gm 159 u birlikte geliştirdi.

almasan bile incelemeni tavsiye ediyorum.

sorunsuzluk önemli ise vw bu konuda istatistiklere göre çok gerilerde.

japon otomobilleri sorunsuzlukta öndeler.

• quote:

Orijinalden alıntı: drserkarakus

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: drserkarakus

Bir bakıma haklısın.
    Fakat alıcısının bu arabadan ne beklediğine bağlı.
    Arkadaş bizim yaşam tarzımıza uygun diyor.

Paramız var ama fazla yakmasın ekenomi de olsun diyor.
    Orta üstü c sınıf sedan aile arabası istiyor.

Kişinin karakteri ile ilgili bu durum.

Biz o paralara jetta alırmıyız?
    tabi hayır.

o paraya
    opel astra turbo 1.6 180 hp gtc opc-golf tsi 170 hp-typre-clio 3 rs bizi keser
    tabiki varsa bravo 150 ve üstü turbo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozi17 -- 16 Mayıs 2007; 0:20:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dozi17

quote:

Orjinalden alıntı: drserkarakus

Bir bakıma haklısın.
    Fakat alıcısının bu arabadan ne beklediğine bağlı.
    Arkadaş bizim yaşam tarzımıza uygun diyor.

Paramız var ama fazla yakmasın ekenomi de olsun diyor.
    Orta üstü c sınıf sedan aile arabası istiyor.

Kişinin karakteri ile ilgili bu durum.

Biz o paralara jetta alırmıyız?
    tabi hayır.

o paraya
    opel astra turbo 1.6 180 hp gtc opc-golf tsi 170 hp-typre-clio 3 rs bizi keser
    tabiki varsa bravo 150 ve üstü turbo

Alıntıları Göster
    Her türlü kararınıza saygılıyız ve aldığınızda hayırlı olsun deriz. Jetta güzel bir araç ancak sınıfının çok üstünde bir fiyatla satılıyor. Passat hariç hemen hemen tüm D segmenti araçların fiyatları ve hatta E segmentte yer alan SuperB.nin full versiyonu dahil Jetta ile aynı fiyat.

Ben Citroen C5 kullanıyorum ama o da Alfa gibi biraz marjinal otomobil olduğundan sizin zevkinize sanırım hitap etmez ancak SuperB.nin 1.9 TDI Elegance versiyonu 64.474, tiptronik versiyonu ise 69.890 YTL ve üstelik 2 üst sınıf bir araç. Jettada opsiyonel bile olmayan bazı özelliklerin bu araçta standart olduğunu da sanırım biliyorsunuzdur. Üstelik bu araçta VW bünyesinde olan ve aynı motoru kullanan bir araç. Bayilere danışıp yeni gelen 2.0 TDI.leri ve DSG şanzıman seçeneğini sorun çünkü internet sitesinde görünmüyor.

Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz

Her türlü kararınıza saygılıyız ve aldığınızda hayırlı olsun deriz. Jetta güzel bir araç ancak sınıfının çok üstünde bir fiyatla satılıyor. Passat hariç hemen hemen tüm D segmenti araçların fiyatları ve hatta E segmentte yer alan SuperB.nin full versiyonu dahil Jetta ile aynı fiyat.

Ben Citroen C5 kullanıyorum ama o da Alfa gibi biraz marjinal otomobil olduğundan sizin zevkinize sanırım hitap etmez ancak SuperB.nin 1.9 TDI Elegance versiyonu 64.474, tiptronik versiyonu ise 69.890 YTL ve üstelik 2 üst sınıf bir araç. Jettada opsiyonel bile olmayan bazı özelliklerin bu araçta standart olduğunu da sanırım biliyorsunuzdur. Üstelik bu araçta VW bünyesinde olan ve aynı motoru kullanan bir araç. Bayilere danışıp yeni gelen 2.0 TDI.leri ve DSG şanzıman seçeneğini sorun çünkü internet sitesinde görünmüyor.

Saygılarımla.

Alıntıları Göster
    sorunsuzluğu çok kafaya takmayın bence,
    bu zamanda ne kötü araba ,nede sorunlarıyla çıldırtan araba kaldı..
    tabii ki yeni arabalardan bahsediyorum, aynı markanın 10 sene önceki aracında şu şu ve şu arıza çıkdı dıye markaları sılmemek gerek, cunku (globalleşen dıyemeyecem on yıllardır globaller zaten!) dunya da hangı markaya bakarsanız bakın arkasında 3 yada 4 fırma cıkar, bu 3 yada 4 fırma her turlu kanlı bıcaklı gibi olsada her turlu işbirligine girerler.. girmek zorundadırlar cunku ww2 den sonra hepsi tek el olan abd/yahudilerde toplandı.

tavsiyem ust sınıf daha kaliteli araba almak varken orta sınıf araba almamanız.
    superb,alfa,passat,bilhassa yenı mondeo ..

1.30la 3.25 in fiyatı hemen hemen aynı,
    siz olsanız hangısı nı alırdınız? diyordu geçenler de bir dergi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zatara -- 15 Mayıs 2007; 13:07:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: evolution100

benim fikrimi sorarsan 65 milyarı jettaya vermezdim..ama 2.0 vergi dezavantajı var..motor dizel olması avantaj tabii...sonucta para senin...ama ben yerinde olsam madem 2.0 alacaksın...güvenliği ön planda tut derim..saab 9-3 vector 2.0turbo ya da volvo s-40 dizel tavsiye ederdim..bu arada yeni ford mondeo da düşünülebilir o fiyata..bu söyledigim araçlar alfa kadar uç çizgilere sahip degil..istedigin tarz ve doktor avukat gibi saygın kişilerin kullandıgı araçlar...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: evolution100

e ben doktorum zaten

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: evolution100

e ben doktorum zaten

Alıntıları Göster
    alfa 159 alabilecek durumunuz varsa alfa 159 u incelemenizi öneririm.

jetta da guzel araç fakat 65bin ytl söz konusu olunca insanın aklı bir üst segmentteki arabalara gidebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: dincher

alfa 159 alabilecek durumunuz varsa alfa 159 u incelemenizi öneririm.

jetta da guzel araç fakat 65bin ytl söz konusu olunca insanın aklı bir üst segmentteki arabalara gidebiliyor.

Alıntıları Göster
    alfa vs bizi bozar çünkü büyük şehirde yaşamıyoruz
    passatta bana veya bize diyeyim gereksiz büyük
    jettanın kasası makyajı konusunda bir bilgi varmı acaba
    kasası ne zaman değişir veya makyajlanırmı acaba
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Nerde oturuyorsun?

• quote:

quote:

Nerde oturuyorsun?

Alıntıları Göster
    3 büyük şehirde değil
  • quote:

3 büyük şehirde değil

Alıntıları Göster
    sende bmw 1.20 yokmu. bmw yi satıp jettaya mı bineceksin.
  • quote:

quote:

Nerde oturuyorsun?

Alıntıları Göster
    jetta o sınıfdaki araçlara göre oldukça pahalı satılıyor onun yerine skoda suberb alın

• quote:

Orijinalden alıntı: profuzman

jetta o sınıfdaki araçlara göre oldukça pahalı satılıyor onun yerine skoda suberb alın

Alıntıları Göster
    skoda suberb de 2.0 tdi yok baktım
    1.9 birşey yazıyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.