Şimdi Ara

VW passat 2.0 TDI 2008 model kullanma kılavuzu gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR MRB VW PASSAT 2.0 TDI COMFORTLINE FULL 2008 ARKADAŞLAR ARACIN KULLANIM KILAVUZU LAZIM ACABA NASIL BULABİLİRİM

VW passat 2.0 TDI 2008 model kullanma kılavuzu gerek

• Benim aracım 2008 model ve motor farkı gözetilmeksizin klasör şeklinde (şimdikiler kitap şeklinde) kalınca bir dosya halinde aracımda olduğu yerde duruyor. Torpido gözünü açtığınızda aşağıya turuncu bir şerit sarkar, onu da çekerseniz bir raf daha ortaya çıkıyor ve bu klasör de tam oraya uyuyor. Oto pazarında satılan bir Passat'ta bu klasörü yedek lastik havuzunda, diğerinde de klasörsüz olarak arka koltuk dayamanın ortasındaki silahlıkta gördüm.

Yetkili Servise veya Doğuş Otomotive sorduğunuzda ne tür cevaplar veriyorlar acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Benim aracım 2008 model ve motor farkı gözetilmeksizin klasör şeklinde (şimdikiler kitap şeklinde) kalınca bir dosya halinde aracımda olduğu yerde duruyor. Torpido gözünü açtığınızda aşağıya turuncu bir şerit sarkar, onu da çekerseniz bir raf daha ortaya çıkıyor ve bu klasör de tam oraya uyuyor. Oto pazarında satılan bir Passat'ta bu klasörü yedek lastik havuzunda, diğerinde de klasörsüz olarak arka koltuk dayamanın ortasındaki silahlıkta gördüm.

Yetkili Servise veya Doğuş Otomotive sorduğunuzda ne tür cevaplar veriyorlar acaba?

sormadım kardeş yetkili serviste almayı düşünüyom ücretsiz dediler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.