Şimdi Ara

VW PASSAT B6 kasa Yardım lütfen!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
18.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Arkadaşlar 2004 model 1.6 Opel vectra Comfort kullanıcısıyım. Gerek konfor olsun, gösteriş olsun yakıt tüketimi olsun gayet tatmin edici benim için. Şimdi Bunu satıp 2006-2008 model bir passat almayı düşünüyorum. 1.6 fsi motor ve 1.4 tsi motor seçenekleri arasında kaldım, Kullanan arkadaşlarımın yorumlarına başvurmak istedim. Arkadaşlar Sizce Vectra dan sonra passat nasıl gelir, Vectra bildiğiniz üzere içi çok geniş ve rahat bir araba. Passata geçtiğimde + ları ve - leri neler olabilir ? Ve LPG sistemi ile sorunsuz çalışan motoru hangisidir passatın? Kullanan arkadaşalrım beni biraz aydınlatırsanız çok memnun olacağım, şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

VW Passat B6 Kasası: Bilinmesi Gerekenler

VW Passat B6 kasası, 2005-2010 yılları arasında üretilmiş popüler bir orta sınıf otomobildir. Sağlamlığı, geniş iç mekanı ve güvenilir motorlarıyla tanınır.

Tutulan Motor Seçenekleri

Passat B6'nın en çok tutulan motor seçeneklerinden biri, 1.9 litrelik turbo dizel motordur. Güvenilirliği, düşük yakıt tüketimi ve güçlü performansıyla bilinir. 2.0 litrelik turboşarjlı benzinli motor da iyi bir seçimdir ve daha fazla güç ve tork sunar.

En Çok Tutulan Modeli

Passat B6'nın en çok tutulan modeli, 2.0 litrelik turboşarjlı benzinli motorlu Comfortline versiyonudur. Bu model, dengeli bir performans, konfor özellikleri ve uygun fiyat sunar.

Hangisini Almalısın?

Hangi motoru seçeceğiniz, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize bağlıdır. En çok tutulan motor olan 1.9 litrelik turbo dizel, ekonomi ve güvenilirlik açısından iyi bir seçenektir. Daha fazla güç arıyorsanız, 2.0 litrelik turboşarjlı benzinli motor daha iyi bir seçim olacaktır.

Passat B6 kasasını seçerken, aracın geçmişini, kilometre durumunu ve bakım geçmişini dikkatlice araştırmak önemlidir. Bu, potansiyel sorunları önlemenize ve uzun yıllar güvenle kullanmanıza yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • caner88 C kullanıcısına yanıt
    Passat vectradan sonra daha iyi gelecektir ama tercih ettiğiniz iki motor şeçeneğinede lpg uygulanmıyor diye biliyorum.
    Yinede kullanıcıları daha iyi bilgiler verecektir ama fsı tercih etmeyin bence.
  • Volkswagenin 1.6 102 HP MPI meşhur hitler motoru dışında hiçbir motoruyla LPG den verim alamazsınız.

TSI 122 HP öneririm,B6 kasa B7 den de güzel bir tasarıma sahip bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lpg yi unut
    Tsi tabi fsi alinmaz
    Uzun yolda cok cok az yakiyor
    Sehirici kalkista yuklenmezsen yine iyi sayilir o cussedeki bi arac icin
    Bu arada tsi 2008 de basladi oncesinde yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Volkswagenin 1.6 102 HP MPI meşhur hitler motoru dışında hiçbir motoruyla LPG den verim alamazsınız.

TSI 122 HP öneririm,B6 kasa B7 den de güzel bir tasarıma sahip bence.

Volkswagenin 1.6 102 HP MPI hitler motoru hangi yıldaki passatlarda var ?
  • Saygıdeğer arkadaşlarım LPG mutlaka olmalı onun dışında benzinli kullanım düşünmüyorum, o yüzden LPG ile kullanılabilecek motor lazım. teşekkürler.
  • Senin yerinde olsam B5.5 1.8t alır binerim hem B6 ya hem B7 ye taş çıkartır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OPEL VECTRA C KASA HAKKINDA
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Senin yerinde olsam B5.5 1.8t alır binerim hem B6 ya hem B7 ye taş çıkartır.

:D performans yönünden çok bişey beklemiyorum çünkü sert kullanan biri değilim. LPG ile hangi motor seçeneği en uyumlu ve sorunsuz onu merak ediyorum.
  • Trendline modelleri de sizi tatmin eder. Boş gibi görünse de, boş değil aslında. Beyaz renk bulabilirseniz beyaz tercih edin derim. Lpg ile uzun yolda 90-110km/h ile 20-21 kuruş civarı yakar. FSI motordan uzak durun, TSI ise kullanımınıza bağlı olarak fazla yakar. Yani sakin kullanırsınız 7-8 litre olur, basarsanız bir canavara dönüşür, benzin tüketiminde.

MPI motorlarda, benzinde şehir içi 50-55 kuruş yakar affetmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Trendline modelleri de sizi tatmin eder. Boş gibi görünse de, boş değil aslında. Beyaz renk bulabilirseniz beyaz tercih edin derim. Lpg ile uzun yolda 90-110km/h ile 20-21 kuruş civarı yakar. FSI motordan uzak durun, TSI ise kullanımınıza bağlı olarak fazla yakar. Yani sakin kullanırsınız 7-8 litre olur, basarsanız bir canavara dönüşür, benzin tüketiminde.

MPI motorlarda, benzinde şehir içi 50-55 kuruş yakar affetmez

teşekkür ederim. Fakat birşey sormak istedim 1.6 fsi yerine 1.4 tsi yı öneriyorsunuz. Bu iki motor arasındaki farkın bu araç üzerindeki + ve - leri neler olur kısaca anlatabilirseniz çok memnun olurum. tabiki LPG kullanımıyla düşünelim çünkü LPG siz kullanmayacağım ülkemizdeki benzin fiyatlarından dolayı.

• Siz lpg istediğiniz için, mpi motor öneriyoruz. Ben sadece belirttiğim motorlardan uzak olunmasını söyledim. Diğer üyelerde söylemiş, en uyumlu motor mpi motordur.. Bunun dışında halen diğer motorları araştırmak yersizdir bana göre..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Siz lpg istediğiniz için, mpi motor öneriyoruz. Ben sadece belirttiğim motorlardan uzak olunmasını söyledim. Diğer üyelerde söylemiş, en uyumlu motor mpi motordur.. Bunun dışında halen diğer motorları araştırmak yersizdir bana göre..

tşkkür ederim.peki bu mpi motor dediğiniz hangi maodellerde var ?
  • İlla Passat alacaksanız, 1.9 TDI 130 BG olanını alın.Ya da Vectra 1.9 CDTI 150 BG alın derim.
  • arkadasim lpg yi bosver zaten sert kullanmayan biriyim demissin 1.4tsi 122 trendline isini gorur.

• quote:

Orijinalden alıntı: caner88

Merhabalar. Arkadaşlar 2004 model 1.6 Opel vectra Comfort kullanıcısıyım. Gerek konfor olsun, gösteriş olsun yakıt tüketimi olsun gayet tatmin edici benim için. Şimdi Bunu satıp 2006-2008 model bir passat almayı düşünüyorum. 1.6 fsi motor ve 1.4 tsi motor seçenekleri arasında kaldım, Kullanan arkadaşlarımın yorumlarına başvurmak istedim. Arkadaşlar Sizce Vectra dan sonra passat nasıl gelir, Vectra bildiğiniz üzere içi çok geniş ve rahat bir araba. Passata geçtiğimde + ları ve - leri neler olabilir ? Ve LPG sistemi ile sorunsuz çalışan motoru hangisidir passatın? Kullanan arkadaşalrım beni biraz aydınlatırsanız çok memnun olacağım, şimdiden teşekkürler.

1.4 tsi lara lpdi sistemi uygulanıyor, verimi de tüketimi de mükemmel sonuçlar veriyor...

Ama sistem kurulumu biraz pahalı, lpg dönüşüm bölümün de örnekleri çok...

• B6 passat 1.6 fsi kullanicisiydim.Fsi'i unutun size oyle soyleyeyim.Hem cok yakar hem gitmez hem lpg takamazsiniz alirsaniz cok pisman olursinuz sahsen ben oldum sehirici 11 litre hayal degil kasmadan ulasabilirsiniz.1.4 tsi sizin icin uygun olur basmazsaniz yakmaz basarsanizda fsi kadar tirt degildir goturur.Haa illa lpg olacak lpgsiz olmaz derseniz duz 1.6 lara bakacaksiniz.Yani mpi nami deger hitler motor bundanda performans beklemeyin hele lpgden sonra hic beklemeyin bu motorunda tek artisi lpg takilabilmesi.

• Tamı tamına 3 yıl sonra konuyu hortlatıyorum. Yorum yapamadan durmadım. 2004-2005 Vectra C şu aralar 40.000 liraya dayanmış durumda. 2006 sonrası passat b6 da 50.000 liraya temiz bulunabilir. Ama Vectra C güzel araba olmasına rağmen Passat ın TSİ motoru ve konforu kesinlikle kıyaslanamaz. Evet LPG uyumu passatlarda sıkıntı ama 1.4 TSI motor 8 litre civarı yakıyor ve turbo desteğini hiçbir şeye değişemezsiniz. Vectra C ye göre daha yüksek ve çok sessiz. DSG 6 ileri bulursanız vites geçişi nedir unutsunuz. Vectra C nin motor seçeneği de çok dar. Sadece 1.6 comfort tutuyor. Ve uzun yolda passat ile rakip olma şansı yok. Denedim ikisinide. C kasa vectra kötü araba değil ama passat b6 ile rakip olursa çok geride kalır. Tabi 10.000 lira daha ucuz bunu bilelim.

• Motor olarak 2.0 tsi hariç hepsini kullandım 1.6 fsi gitmez diyorlar devir cevirince cok guzel gidiyor yakıyor 1.4 tsi 1 tık daha iyi gidiyor 2.0 fsi gerçekten keyifli ama oda yakıyor 2.0 tdi dizel seven için keyifli performans ve ekonomi olarak en iyisi 2.0 fsi den daha atik hissettiriyor ama dizel oldugundan ust devir yok işi bilen biri 2.0 fsi ile vurur tokadı b6 kasa ise tek kelimiyle harika tasarım güzel müzik en düşükteyken 150 ye kadar ses gelmiyor kapatırsanız 120 de başlıyor uğultu bozuk yolda lastik sesi cok fazla alıyor yol tutuşu alışınca anlıyosun limitleri baya bi yüksek bırakırsada arkadan bırakıyor ufak ufak abartnca esp gel bakayım sen şöyle diyor uzun yol konforu cok iyi ama sehir ici tumseklerde suspansiyonlar yetersiz kaliyor özellikle 30 km altı hızlarda ama hızlanınca çok tatlı oluyor arkalar bağımsız olduğundan viraj içinde bir engel ile karşılaşınca cizgisini bozmuyor

VW PASSAT B6 kasa Yardım lütfen!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.