Şimdi Ara

vw scirocco

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşıma vw scirocco aldık galeriden çıkışı toplam 100bin tlye mal oldu .
    Ama benim almadığım şey o paraya satılan arabada
    otomatik yanan far yok
    otomatik sileçek yok
    geri görüş kamerası yok
    hız sabitleme yok
    aslında donanım olarak benim essantia plus çorsa dan pek bir farkı yok.

Not araç 2015 otomatik (dsg) 150 hp siyah sunrof ve dokonmatik ekran var (navigasyon yok).

Ekleme : Araçın paketi ne bilmiyorum ama satıçı tek paket olduğu söyledi.Herhangi bir opsiyonda söylemedi.

dip not : son araç olduğunu söyledi bunu almassnız yeni geleçek araç 10 bin pahalı olçak dedi tamam ozaman bunu alalım dedik
    ama alaçamız araçın kapısında çizik olunça kıllandık sıfır arabada çizikmi olur diyip almaktan vaz geçtik.
    satıçı durun vaz geçmeyin arkada bir tanede daha var deyip dier arabayı gösterdi onu aldık.

dip not 2: Satıçıya dsg şanzıman çok sıkıntılıymış dedim .
    Satıçın çevabı sıkıntılı olsa bu kadar arabayı nasıl satalım oldu.
    Bende şahin de çok sattı şimdi iyi bir arabamı çok sattı diye dedim .
    Konuyu değiştirdi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygthnzrl1 -- 16 Eylül 2016; 12:17:29 >

• önlerden
  • Hep söyledik VW arabayı ayrı donanımı ayrı satar. O kadar parayı verince alanlarda premium hissi oluşması bu yüzden.
  • O bir vw donanıma gerek var mı ?
  • Premium araçlarda donanıma değil arabaya para verirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TahtalıKöyünMarangozu -- 16 Eylül 2016; 11:49:44 >
  • Trendline mi ?
  • Dsgli Sciroccoya 100bin tl bayan adama fazla yorum atmaya gerek yok,bir bardak su fotografi koyun biriniz suraya
  • VW arması yokmu? almadan önce sorman gerekirdi.
  • 100 bine yazık olmus.
  • O kadar para verdikten sonra 1 serisi çok daha güzel bi seçenek olabilirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamolsun1

O kadar para verdikten sonra 1 serisi çok daha güzel bi seçenek olabilirdi
    Suç arkadaşında

8 senedir aynı kasanın makyaklanıp duran versiyonunu alıyor. Scirocco güzeldi süperdi ama 2011 yılında 2012 yılında. 2016 yılında Hala Scirocco nedir ?
  • O kasa çok eskidi. Halen kasa değişmiyor anlamadım gitti
    Arkadaşımız bence hata yapmış. O paraya çok fazla seçenek ve gırtlak dolu araç alınabilirdi.
    Mercedes Veya BMW HB araçlarına bakmadınızmı. Sıfır takıntısı yoksa bakılabilirdi
  • Fosvagen..
    Bu mesaja eklenen görseller:

vw scirocco
  • Passat
  • o paraya megane 4 alınırdı, en azından yeni kasa 4 yıla yakın yeniliğini korur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComandanteBilic

o paraya megane 4 alınırdı, en azından yeni kasa 4 yıla yakın yeniliğini korur.
    100.000 tl scirocco
  • Bu kadar saçma bir anlatım olamaz size sciroccoyu satması zor olmamış
  • Das auto
  • quote:

Orijinalden alıntı: deliyürek_116

Das auto
    Ben olsam hayatta almazdımda arkadaş çok begendi işte .
    Sanki adam su satıyor almassak ölçez öyle rahattı pazarlık yapalım dedik pazarlık yok siz almssanız başkası alır dedi.
    Birde bu araba mersinde çok tutuluyor her hafta yeni bir tane piyasaya çıkıyor .
  • Scirocco hala güzel araba ama hem sıfırına o kadar para verilmez hemde DSG gibi bir şanzımanla alınmaz. Spor bir araç genel olarak zorlayacaksin aracı DSG daha da potansiyel tehlike olacak. Şu aracın 70-75 bandında temiz ve 160'lık manuelleri var, bu araçları tercih etmek çok daha dogru olurdu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.