Şimdi Ara

Wallhack ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son bir haftadır inanılmaz fazla geliyordu oyunlarıma hile kullanan oyuncular oyun indirime girince yeni hesap açıp hile ile kasmaya başlıyorlar biraz araştırdım internette bile bir sürü ücretsiz güncel wallhack var neden bir güvenlik önlemi yok yani wallhack anında neden tespit edilemiyor ?

• Kesinlikle son zamanlarda çok fazla hile kullanan var anlamadim bu işi koskoca valve hileyi bitiremedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen VAC güncelleniyor.
    Şu an için hileciler işaretleniyor ve tek dalgada temizlenecek de olabilir, VAC'in kendisi geçici süre devre dışı da olabilir.
    Her türlü yakında temizlenir ortam çok dert etmeyin.
  • Yeni operasyon sebebiyle de artış var baya, geçen bi oyunda adam item düşürmek için hack açtım diyodu.
  • karşı takıma geliyorsa bulundurucan çözüm bu yoksa lose almaya mecbur kalıyorsun son 4 elimde 4 ündede 2 tane aimbot geldi karşı takıma yine bu kadar aptal olamazlar wall hack ile alıyorum
    utanmıyorum
    bu aim bot açanlara en azından çözüm bulsalar wall hack yine sıkıntı değil de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 21 Şubat 2016; 0:45:22 >
  • Hep yapmak istemişimdir bunu, bi kere skin changer kullandım karambit aşkımdan, hala tırsıyorum vac yerim diye ve gercekten yiyebilirim aylar sonra bile gelebiliyormuş Hile çok barizse kullanıyorsundur umarım ki ona bile karşı çıkılabilir(ben karşı çıkmıyorum). Keyif için kullanma lütfen, hiç kullanma derdim ama bariz wh-aimbot olan adamların karşısında sinir krizine girdiğim için anlayabiliyorum seni

• yani yapmak zorunda kalıyoruz wall hackte base ' den base göstermiyor adam 1 duvar arkanda ise gösteriyor fakir wh si :D ama inan ki zevk için açmadıktan sonra mecbur kalıyorsun bu aimbot çözmeleri lazım
    bu arada skin changer ne oluyor aimbot felan adı mı :D yoksa adından anlaşılan skinleri mi değiştiriyor senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 21 Şubat 2016; 1:31:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunda afk,feeder,trolleri...
    9 yıl önce açıldı
    Griefing'ten VAC ban?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MM hicbir zaman temiz degil arkadaslar,aimbot ozellikle ve ozellikle wh kayniyor oyle profesyonel hileler varki adamin ne kendisi caktiriyor ne overwatch a dusse bile anlasiliyor isimiz vacin yakalamasina kaldiysa bekliyoruz bir 5-6 ay o da yakalarsa tabi...

• Bence valve bilerek izin veriyor ,milleti uzun süre banlamıyor.çünkü millet satın alıyor, hileyle zevkini aldıktan sonra ban yese ne olur.Gider tekrar alır.tekrar alır tekrar...Karlı valve.
  • hocam adamlar için oyun 3 dolar yani kutu kola parasına oyunu alıyon :D adam hile açsa ne olur
  • Banlanır ne olucak. Karşıda para karşılığı boost satan adamlar için siz niye hile açıyorsunuz ki?
    O adam ban yer, gider başka hesap açar da sen niye güzelim hesabını kirletiyorsun..

Bırakın arkadaşlar, karşıda varsa da var dünyanın sonu değil, maçın sonunda kupa da vermiyorlar.
    Ayrıca bi düşünün, herkes sizin gibi yapsa hilesiz oyun olmaz. Zira bizim milletin maşallahı var 2. rounddan başlıyor kafasına göre karşıda hile var diye ağlamaya. Geçin bunları.
  • wallhack açmanın bahanesi olmaz kendinizi kandırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Aiginas

yani yapmak zorunda kalıyoruz wall hackte base ' den base göstermiyor adam 1 duvar arkanda ise gösteriyor fakir wh si :D ama inan ki zevk için açmadıktan sonra mecbur kalıyorsun bu aimbot çözmeleri lazım
    bu arada skin changer ne oluyor aimbot felan adı mı :D yoksa adından anlaşılan skinleri mi değiştiriyor senin

Skinleri değişiyor fakiriz ne yapalım :(
  • Wallhack'ten daha çok aim hileleri sıkıntı. Adam bir hile anlattı, sen adama aimi yaklaştırdığında otomatik adamın kafaya doğru çekiyor. Bu adamın hile olduğu çok zor anlaşılıyor. Wallhack yine anlaşılır bir şey.
  • Hilenin her türlüsünü kullanan bizden değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenxx

Bence valve bilerek izin veriyor ,milleti uzun süre banlamıyor.çünkü millet satın alıyor, hileyle zevkini aldıktan sonra ban yese ne olur.Gider tekrar alır.tekrar alır tekrar...Karlı valve.

"...hileyle zevkini aldıktan sonra..."
  • Ee millet zevk için yapmıyor mu bunu başka ne için yapar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • millet hesap boostlayıp satıyor.

inanın zevk alınacak bir şey değil. o kadar saçma salak bi hal alıyor ki oyun. zamanında ben de açmıştım 1.5 de.

adamın nerden geldiğini görüyosun, info veriyosun, herkes oraya koşuyor. tek kalınca zaten duvar atıyosun küfür yiyosun. o kadar zevksiz ve salakça geliyor ki 1-2 maçtan sonra. boş beleş vaktini harcıyosun oynamanın hiçbir amacı olmuyor.

bu işi yapan 3 grup var.

birisi hesap boostlayıp satanlar
    veletler
    ve artık çıldırma aşamasına gelmiş öyle saça böyle tarak diyerek indirip karşıya hile gelince ya da kaybetmeye başlayınca açan grup.

emin olun ücretsiz olan programları kullananların hepsi max 1-2 ay içinde ban yiyor.
    bunu şuradan biliyorum, karşıma gelen whlerin hepsinin steam profillerini metin belgesine kaydettim. her gün düzenli olarak raporladım. geç oldu ama 1 buçuk ay sonra 3 tanesi banlandı. hepsi vac yemiş.

eninde veya sonunda banlanıyolar. size önerim hile gelince eğer ban sınırınız yoksa direk quit çekin. 30 dk girin dm oynayın ya da başka şey yapın. sinirden çıldırmanın küfür falan etmenin hiç anlamı yok.

• ø kullanıcısına yanıt
    yok o anlaşılıyor, aimlock dandik bir hiledir. Silent aim kullanıyor adamlar, gel de onu anla. crosshairin etrafında bir daire olduğunu düşün, adamın kafası oraya gelirse ateş ettiğin gibi hs. Çok uzaktaki adamın kafa küçük, her attığın hs. Ama çatışmalar orta mesafe geçiyor hep oyunda, gel de o adam hile mi değil mi anla. Hile olayının o kadar suyu çıktı ki. Şu an bizzat takip ettiğim bir hile var, nasıl yazıldığını anlamak için. Yine wallhack. Hilenin oyunla alakası yok.

Şimdi diyeceksin cs nin hilesinin nasıl cs ile alakası yok, şöyle yok, wallhack in dll dosyasını oyuna inject etmiyorsun, o yüzden oyunun dosyalarında da bir değişiklik yapmamış oluyorsun. dll durduğu yerde çalışmaz, bir şeye inject etmek lazım. Adam diyor ki, istersen Firefox'a, istersen Media Player'a, istersen görev yöneticisine, kafan göre bir şeye injectle, oyuna gir. Asla tespit edilemez diyor, overwatch harici.

Gel de kurtul bu hilelerden. Atölyeden dahi hile yapılıyorken bir oyunda, neyin temiz ortamı? Ben geçenlerde bir kaç hileye denk geldikten sonra iyice kafayı kırdım her siteyi dolaştım. Abi yok artık dersiniz neler neler var. Zaten VAC tırt bir sistem, kim ne derse desin.

Wallhack ?

Bu mesaja eklenen görseller:

Wallhack ?

• konu eski ancak burada videolu bir anlatım da var:

https://www.dijitalportal.com/csgo-wall-hack-kodu-videolu-anlatim//

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.