Bildirim
warcraft 3 soru
Giorgina Ferri Likralı 6'lı Kutu Premium Günlük Kullanıma Uygun Yazılı Kadın Tanga Külot Gloria : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CVQPYDW3?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
7 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: kenyeagle
Selam arkadaşlar. warcraft 3 te bi mod vardı bitane hero seçiyoduk ve onunla düşman kalesini yıkana kadar savaşıyoduk aradaki yollarda yaratıklar geliyordu rpg gibi oynuyorduk bu hangi moddu acaba yardım ederseniz sevinirim.
DOTA www.getdota.com
-
burdan indirdim fakat dediğim gibi olmadı hero seçiyorum ama yaratıklar falan yok anlamadım bi türlü -
quote:
burdan indirdim fakat dediğim gibi olmadı hero seçiyorum ama yaratıklar falan yok anlamadım bi türlü
Creep denen yaratıklar oyunda borozan sesi ile savaş başlayınca gelmeye başlıyor -
tamam geldiler çok saol bide hep aynı yaratıklar mı geliyor yoksa güçleniyormu zaman geçtikçe -
quote:
tamam geldiler çok saol bide hep aynı yaratıklar mı geliyor yoksa güçleniyormu zaman geçtikçe
Karşı tarafın merkezdeki kuleler yıkılınca sizinkiler güçleniyor. Tüm yapılar yıkılırsa mega oluyorlar Eğer sizinkiler yıkılırsa onlarınkiler güçleniyor Ne kadar açıklayıcı oldu bilemiyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X