Şimdi Ara

warcraft 3 soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. warcraft 3 te bi mod vardı bitane hero seçiyoduk ve onunla düşman kalesini yıkana kadar savaşıyoduk aradaki yollarda yaratıklar geliyordu rpg gibi oynuyorduk bu hangi moddu acaba yardım ederseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kenyeagle

Selam arkadaşlar. warcraft 3 te bi mod vardı bitane hero seçiyoduk ve onunla düşman kalesini yıkana kadar savaşıyoduk aradaki yollarda yaratıklar geliyordu rpg gibi oynuyorduk bu hangi moddu acaba yardım ederseniz sevinirim.

DOTA www.getdota.com

• burdan indirdim fakat dediğim gibi olmadı hero seçiyorum ama yaratıklar falan yok anlamadım bi türlü
  • quote:

burdan indirdim fakat dediğim gibi olmadı hero seçiyorum ama yaratıklar falan yok anlamadım bi türlü

Creep denen yaratıklar oyunda borozan sesi ile savaş başlayınca gelmeye başlıyor
  • tamam geldiler çok saol bide hep aynı yaratıklar mı geliyor yoksa güçleniyormu zaman geçtikçe
  • quote:

tamam geldiler çok saol bide hep aynı yaratıklar mı geliyor yoksa güçleniyormu zaman geçtikçe

Karşı tarafın merkezdeki kuleler yıkılınca sizinkiler güçleniyor. Tüm yapılar yıkılırsa mega oluyorlar Eğer sizinkiler yıkılırsa onlarınkiler güçleniyor Ne kadar açıklayıcı oldu bilemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Witcher 4 [ANA KONU]
    4 yıl önce açıldı
    Gothic 2 bir soru
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.