Arkadaşlar başlıktaki gibi wax=jole gibi birşey hergün mutlaka tatil de olsa işde olsa dışarıya çıkarım saçımı saç kurutma fön farketmez geriye yatırırım parmak ucu ile çok az miktarda wax sürerim onu su ile birleştiririm elimde ovalayıp saçımı üstten geriye atarım bu hergün yapılıyor ve hergün head sholders şampuan ile yıkarım saçımı saçımda dökülme vs olurmu waxı çok az ve dibine sürmeden kullanıyorum hergün yıkamakta sakınca varmı bilen birileri yardımcı olursa makbule geçer iyi akşamlar.
Bitkisel şampuanları kullansan daha iyi olur. Ben Bioblas kullanıyorum her gün, 2-3 senedir. Saçlarımda ne azalma, ne dökülme oldu. Hatta daha çabuk uzuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Iron Maiden
Bitkisel şampuanları kullansan daha iyi olur. Ben Bioblas kullanıyorum her gün, 2-3 senedir. Saçlarımda ne azalma, ne dökülme oldu. Hatta daha çabuk uzuyor.
Peki waxa ne diyorsun kardeşim su ile parmak ucu ile az birşey sorun teşkil edermi dibe vurmadan uçtan geriye doğru.
quote:
Orijinalden alıntı: excellent06
quote:
Peki waxa ne diyorsun kardeşim su ile parmak ucu ile az birşey sorun teşkil edermi dibe vurmadan uçtan geriye doğru.
Valla ben o tür şeyleri sadece rüzgarlı günlerde kullanıyorum ama o tarz şeyleri yatmadan önce temizlersen sorun teşkil etmeyeceğini sanıyorum. Çünkü uyurken waxlı saç bir yere takılıyor, dökülüyor.
quote:
quote:
quote:
Valla ben o tür şeyleri sadece rüzgarlı günlerde kullanıyorum ama o tarz şeyleri yatmadan önce temizlersen sorun teşkil etmeyeceğini sanıyorum. Çünkü uyurken waxlı saç bir yere takılıyor, dökülüyor.
Zaten yıkamadan yatmam kardeşim peki çok teşekkürlerimi iletiyorum sana yardımcı olduğun için iyi akşamlar.
waxı bende hergün kullanıyorum saç dökülmesi yapar mı bilmem. saçını her sabah şampuanla yıkıyorsan yıkama zamanla daha kolay yağlanmaya başlar diye biliyorum. wax kullanmadan önce saçını suyla ıslat ve kurut 3 günde bir şampuan kullan
quote:
quote:
quote:
Peki o dökülen saç kalıcı değildir dimi sonuçta dış bir etken yüzünden dökülüyor geri çıkma ihtimali vardır ? Kalıcı olarak dökülmesinden korkuyorum bende onun için bioblasın saç dökülmesine karşı şampuanını aldım ..
Wax ile yatma eve geldiğinde kısa bir duş alarak jöleyi temizle. Bu arada saçta kepek yaparmı WaX?
quote:
Orijinalden alıntı: Destdestron
Wax ile yatma eve geldiğinde kısa bir duş alarak jöleyi temizle. Bu arada saçta kepek yaparmı WaX?
Saçlarım ince telli ve düz hiç kepek vs problemlerim yok şükürki.Ama ne olursa olsun saç joleli waxlı gece yatmayın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme