Şimdi Ara

weider içimi kolay mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce bir çok supplementim çöpe gitti yada arkadaşlara verdim 3-5 den sonra asla içilmez hale geliyor midem kaldırmıyor

• hocam zaten tatlandırıcılı oluyo kakaolu falan nesi hoşuna gitmiyoki onu anlamadım:)

protein tozunu kast ettiğini varsayıyorum tabi

• mrtilhano333 kullanıcısına yanıt

bir kaç içimden sonra bayıyo beni hiç hoşuma gitmiyor

• Hocam gurmemiyiz sporcu mu anlamadım :D spordu adam tat tuz aramaz ben akşam yemeğini tek tepside bulamaç yapıp yiyorum.(zerdeçallı pirinç pilavı,tavuk,yeşil salata, yoğurt,kırmızı pancar turşusu,domates biber) bakma tadına tuzuna kapat burnunu iç gitsin ya sorgulama bile.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • linkorn L kullanıcısına yanıt

yok yok olmuyor iğrendiriyor, tavuk pilav yoğurt zerdeçal hepsini aynı tabakta tatsız tuzsuz bende yerim ama supplement iğrendiriyor

• şimdiye kadar severek bitirdiğim sadece xpro diye bir alman markası vardı onun whey proteinini bitirmiştim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • olimp çikolatalı tadı güzel tada bakmakta ne kadar doğru bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • big joyun muzlu gainerini içtiğim zamanlarda öğüre öğüre içerdim. Burnumu tıkar tek nefeste içmeye çalışırdım ne lanet bir tattı. Ama zamanla alıştım şuan su niyetine gidiyor. Kendini bir süre zorla sonrasında farkında olmadan su gibi içersin.

• katılıyorum, kesinlikle hoşuma gitmiyor tatlandırıcı weider, protein tozu vs fark etmeksizin. o yüzden kullanmıyorum. sadece yulafla pankek vs yapacağım zaman bir ölçek protein tozu atıyorum. gerisi supplementsiz devam ediyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.