Şimdi Ara

weste geçmek değer mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne dersiniz ? 50 lira vermek mantıklı mı kümem gold2 artan rpye hero alıcam indirimdekilerin (herom çok ama 450 ve 1350 lik hepsi onları da sevmiyorum ) bir gün çalışıyorum o para için boşa gitmez diye umuyorum siz ne düşünüyosunuz

• Westin tek esprisi küfür eden tipler yok veya çok az var. d1+ bir elon yoksa westte oynamanın bir ayrıcalığı yok.
  • Deymez 1ader Naru denen ezQ loW bile westte ilk 10'daysa west çilingir=tr bronz.Ama az kaldı Enırci abim Naru baLonunu patlatcak..! BjK...!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç west ile tr arasında tam 1 lig fark var tr gold =west silver gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 7 Haziran 2015; 10:40:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç bence West'in kıymetini bilmek için ayda bir TR serverindeki hesabıma giriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

Westin tek esprisi küfür eden tipler yok veya çok az var. d1+ bir elon yoksa westte oynamanın bir ayrıcalığı yok.

Yanlışın var, west plat elo ile tr plat elo arasında da dağlar kadar fark var kim ne derse desin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçme.oyunculuğunu geliştirmek istersen dia1 fln olunca geçersin.
  • westte rp biraz pahalı değil mi? 840rp 5 euro
  • Kesinlikle geç.Elo değerin düşük değilse eğer gold da dahi kaliteli maçlar dönüyor.
  • westte tek fark insanlar alt tarafi pick ekraninda birbirine hi diyor ve genelde birisi prefer top diyince saliyorlar...

Ama eger trde goldsan westin golduyla oynayinca buyuk ihtimal zorlanirsin .

• 1 yildir westteyim . Degdi mi degmedi mi hala emin degilim. Lig gold 3

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dia3 arkadasim weste gecti plat3 atti 2 ye cikti cocuk bocaladi kalite farki baya var low tr veledlerini ezmeye degmez flame küfüre degmez

• optimistaha kullanıcısına yanıt

Edit: gecersen ekle altin5 gumus 3 arasi atar seni heralde nickim: Pushlama O. (Tam hali)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursalıtimsah -- 7 Haziran 2015; 11:35:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç bence gümüş elo da bile millet oyunu iliyor global takip ediyorlar falan ayrıca tr deki gibi la atan çok olmuyor geçince hemen derecel iatma biraz garip gelir 10-10 oyun normal oyna sonra dereceli at alış ortama
  • 1 mac aticaksin kazanirsan gold4 5 olursun kaybedersen silver 1 2 atar silver atarsa biraz sakat cunku elohell resmen cok kotu oynuyorlargolda ciktikca daha kolay ben gold4den gold1e ciktim suan flame az olunca rahat odaklaniyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Seyrek Disli Kötü Adam

Deymez 1ader Naru denen ezQ loW bile westte ilk 10'daysa west çilingir=tr bronz.Ama az kaldı Enırci abim Naru baLonunu patlatcak..! BjK...!

Sen kendini troll mü sanıyorsun gerçekten, hayatımda gördüğüm en başarısız trollerden birisi. 5 yaşında bir çocuğun yazabileceği derece de, ne komik ne de akıllıca bir yönü var. Birde artılanmış, yazık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.