Şimdi Ara

Whatsapp da yaşadığım ilginç durum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay önce felan birisi beni whatsapp dan engellemisti,geçen gün galiba engeli kaldirdi cunku profil fotosu,durumu ve son görülmesini görebiliyordum fakat diğer sabah galiba tekrar engellemis olucak ki prof fotosu,durumu ve son gorulmesini goremiyordum.Şimdi ise prof fotosunu durumunu yada son gorulmesini goremiyorum ama bazen çevrim içi olduğunu gorebiliyorum.Yani sadece cevrimici oldugunda cevrim ici yaziyor,ciktiginda yazi kayboluyor,bunun sebebi nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gerçekten enteresan
  • Whatsapp da profil fotosu gorunmeyenler bizi silmis anlamina mi geliyor?

• engeli acarsa sor ona bunu

• Mesaj atmadim,zaten atmicamda merak ediyorum acaba neden boyle diye

• berk1387 B kullanıcısına yanıt
    Şöyle olmuştur mutlaka, sizin engelinizi kaldırmıştır o sırada görebilmişsinizdir daha sonra profil fotosunu ve zamanını görmemeniz de whatsapp gizlilik bölümünden rehbere kayıtlı olmayanlar görülmesin yeri oradan foto ve giriş zamanını rehber kullanıcılarına ayarlayabilir veya tamamen kapatıp sadece cevrim içiyken gösterir duruma getireblir var sizi rehberden silmiştir ve sadece onlineken görürsünüz rehbere eklediginde tekrar normal sekilde görürsünüz ^
  • Eğer cevrim içiykende göremiyorsan engellemiş anlamına geliyor ama cevrim içi oldugunu görebiliyor ve durum ve giriş zamanını görebiliyorsan fotosunu kaldırmıştır fakat sadece cevrim içi görüyorsan rehberden silmiştir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gizlilik ayarlarından son görülme, durum, profil fotoğrafını sadece kişilerim ya da hiç kimse yapmıştır o yüzden göremiyorsundur. Çevrimiçi olduğunu görüyorsan engellememiştir
  • Anladım çok teşekkür ederim arkadaşlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.