Şimdi Ara

Wi-Fi Adaptör Internet Yayını Yapar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşım iTouch'ı ile internete girmek istiyor fakat kablosuz modemi yok. Dandik bir Pikatel modemi var (USB), fazla masraf yapmadan internete erişebilmesi için adaptör kullanabileceğini söyledim fakat adaptörle ilgili kuşkuları var. Adaptör kullanarak internete bağlanılamayacağını düşünüyor.

Adaptör sinyal gönderemese upload yapamayacağını, hatta cihazlarla eşleşemeyeceğini söyledim fakat inanmadı. USB modemin v ethernet'ini paylaşıma açıp wi-fi adaptörü üzerinden internet'e girebileceğini birkaç kişi onaylarsa veya daha başka çözüm önerisinde bulunursa çok iyi olacak.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 18 Nisan 2009; 15:57:07 >

• normelde kartı ad-hoc moduna aldığında yayın yapar duruma geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tech. Türk
    Bir arkadaşım iTouch'ı ile internete girmek istiyor fakat kablosuz modemi yok. Dandik USB bir Pikatel modemi var, fazla masraf yapmadan internete erişmesi için adaptör kullanabileceğini söyledim fakat kuşkuları var. Adaptör kullanarak internete bağlanılamayacağını düşünüyor.
    Adaptör sinyal gönderemese upload yapamayacağını, hatta cihazlarla eşleşemeyeceğini söyledim fakat inanmadı. USB modemin v ethernet'ini paylaşıma açıp wi-fi üzerinden internet'e girebileceğini birkaç kişi onaylarsa veya daha başka çözüm önerisinde bulunursa çok iyi olacak.

Merhaba,
    Normalde yapmanız gereken bir tür internet paylaşım olayıdır.
    iTouch cihazı wireless özelliği varsa ve Ad-hoc denen yöntemi destekliyorsa iş basittir.
    1. Bir tane kablosuz ağ kartı bilgisayara tanıtılır (USB, PCI kart vs.).
    2. USB modem ile bilgisayar internete bağlanır.
    3. Ağ bağlantıları bölümünden USB ile bağlantı sonrası ortaya çıkan (ethernet ile bağlı değilse tabi) ethernet ikonundan özellikler bölümünde internet paylaşımı yapılır.
    4. iTouch ile bilgisayar arasında ad-hoc yöntemi ile kablosuz iletişim kurulur.

Bu şekilde bilgisayar açık olup internete bağlı kaldığı sürece iTouch da internete girer.

• bahsettiğiniz olayı laptop ve iphone umla kullanıyorum iphone a program falan kurmak için wi-fi gerekiyor ad-hoc modunada kurdum ağı direk açınca otamatik bağlanıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.