Şimdi Ara

WiFi Bağlantı Problemi - Acil Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle bir problemim var: Laptop'taki WiFi bağlantısı kesiliyor ve bazen 10 dk. bazen yarım saat sonra tekrar bağlanıyor bir süre bağlı kalıyor sonra tekrar kesiliyor fakat bilgisayardaki bağlantı kesildiği sırada telefondan bağlanabiliyorum yani sıkıntı bilgisayarda ama nedeni ne olabilir? bu konuda bilgisi olan varsa yardım edebilir mi lütfen.

• Merhabalar dostum Wİ-Fİ driver'ını güncellemeni tavsiye ederim
  • LAZAROV55 kullanıcısına yanıt
    Onu nasıl yapacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayarının markası ne ise internetten sitesine gir driver and download yada sürücüler indirmeler kısmından bulabilirsin
    bunlarıda yapamam dersen aygıt yöneticisine gir wifi sürücünün üzerine sağ tıkla özelliklere gir yukarıdan ayrıntılara bas özellikler altında seçenek yeri var burdan donanım kimliğini seç aşağıya 2 yada 3 tane kod gelecek ilk kodu komple kopyala devid.info adresine gir arama yerine yapıştır aşağıya cihazın ile alakalı sürücüler gelecek hangi işletim sistemini kullanıyorsan buna göre indir yükle

hayırlı işler..
  • alpayburak kullanıcısına yanıt
    Eyvallah sağolasın fakat şimdi denedim aygıt yöneticisinden güncelleştirme yapmayı sürücü tarihini eski göstermesine rağmen driver güncel diyor.
  • Sen dediğimi yap o windpws update üzerindeki son güncellemeyi görür. devic info adresinde günceli vardır. sürücünün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Teşekkür ederim şimdi intelin sitesinden en son güncellemeyi indiriyorum dediğin gibi manuel yükleme yapacağım diğer türlü olmadı çünkü.
  • Rica ederim umarım yazılımsaldır da sorunun düzelir.
    Kardeşim sıkıntı hala devam ediyor başka neyden kaynaklanıyo olabilir bir fikrin var mı?

• Ayrıca birde şunu belirteyim wifi bağlantısı kesildiği sırada telefonun internetini açtım bilgisayar telefonun interneti üzerinden internete bağlanıyor fakat normal internetten bağlanmıyor. Bu nasıl iştir anlamadım. Normal internette sorun var diyecek olursanızda başka bilgisayar bağlanıyor oradan internete ama ben bağlanamıyorum.

• lektobun bifi kartı bozulmuş ola bilir bide koblolu dene keslilirse ya bilgisarda yada internette sotun vardır ama kesilmesse bifi kartı bozulmuştur
  • delurdunuzmu D kullanıcısına yanıt
    Ama telefonun internetini açtığımda ondan bağlanıyor

• bu bifi kartı lektobun içinde o kart çıkarıla bilio bazı işletim sistemlerinde uyumsuz oluyo lektobu kobloyla bala sorun fala varsa bilimiom
  • Arkadaşlar yardım edebilecek birisi yok mu çok önemli lütfen. Antivirüsten felan kaynaklanabilir mi çünkü wifi üzerinde aşırı güvenlik var merkezi sisteme bağlı bir internet kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapılıyor bununla alakalı birşey olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.