Şimdi Ara

Wifi Kanal Değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Öncelikle forumda yeniyim. Wireless adaptörüm NetMASTER WU-300. Ve interneti başka yerden çekiyoruz. Sorunum internet çok yavaş. Bilgisayar açıldığında 54 mbps 2 3 dakika sonra 12 18 mbps ye kadar düşüyor ve LoL oynuyorum pingim 2000 3000 den aşşağı inmiyor. Videolar hep donuyor. Kanal değiştirme diye birşey gördüm. Ip numaramı url yerine girdim ama hiçbirşey gelmedi. Ne hata verdi nede başka birşey sadece yükleniyorda kaldı ve bende kanal değişikliği yapamadım. Kanal değişikliğinden başka internet hızımı artırıcak bi yöntem varmıdır ve en önemlisi lol'de bu pingim nasıl düşer ? Şimdiden teşekkürler.

• Kanal değiştirmeyle kablosuz çekim gücü artmaz, aradaki mesafe veya engel fazla daha güçlü anteni olan bir adaptör almalısın.
  • doğal yollarla program vs. çözülemezmı ? ya acayip ping var lol oynuorumda.
     Wifi Kanal Değiştirme
  • Kablosuz bağlantı ile oyun oynanmaz zaten, modem karşında bile olsa kablosuz ağdan stabil bir yayın alınamaz çevresel faktörlerden çok çabuk etkilenir hat sürekli dalgalanır, birde mesafe uzarsa bunun olumsuz dönüşü kat kat olur.
  • peki en azından 54 mbpsye sabitleyebılırmıyım pc acıldıgında 54 mbps sonra düşüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.