Herkese merhaba arkadaşlar. XPyi yemiş yutmuşken w7 home basicli Samsung 522 aldım ve çok acemilik çekiyorum. İnternete bile bağlanamadım, o derece :) Ağ var internet yok. Daha program kurulumuna geçmedim, başımıza daha neler gelecek bilmiyorum :) Velhasıl Xpyi kurayım dedim ama ne çare. Xp cdden ön yükleme yapıyor fakat kapanıp açıldıktan sonra 2. aşamaya geçip kuruluma devam etmiyor. Ubuntu kurayım dedim o da kuruluma geçmiyor bir türlü. Cdden çalıştır kur vs seçeneklerinde kalıyor. W7 cdsi yok. Recovery olarak çalışıyor. Durum bu arkadaşlar. Ne yapmamı önerirsiniz.
Hocam Windows 7 varken elinizin altında, daha artık XP'ye dönmeye uğraşmayın bence. Biraz kullandıktan sonra Win7'yi emin olun XP'yi görmek bile istemeyeceksiniz
Haklısınız hocam, çok güzel görseller var hızlı da. Fakat bendeki basic. hiç bi özellikk yok. ne media center, ne de gömülü xp var. win7 yi mi yükseltsem acaba. başka çözüm gelmiyor aklıma.
Evet bencede Home Premium'a yükseltin. Zira Home Premium'da bir çok özellik var. Aero özellikleri, media center, komple hadrddisk image backup ve restore, vs..
xp gömülü olan w7ler ultimate mi sadece? Bilginiz var mı?