Bildirim
win 7 klavye sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaslar yokmu derdımden anlayan bırı nasıl duzeltırım bırı yardımcı olsun -
Ben yaşamadım ama bu sorunu kısmen yaşayan arkadaşlarım vardı klavyenin belli bir kısımdan sonra çalışmıyordu normalde sağlam ama, sorunu format aratak düzeltiyorlardı. -
şansını sistemi geri yüklemeyle denedinmi hiç -
Bu Win ilerledikçe bozuyormu ne win 95 98 me ve xp de böle sorunlar hiç yok :D -
Her sorunu format atarak cozuyorsaniz hakikaten uzucu yani....
Arkadaslar her derdini yazana at format hallet demeyin..Cozum uretmeye calisinki ayni sorunu baskalarida yasayinca en azindan bilgi kaynagi olsun..
Soruna gelelim.Anladigim kadari ile sorunun sistemle alakali.
Oncelikle safe modda windowsu acip sorunun aynen devam edip etmedigini bi ogren..Eger safe moddada durum ayniysa sunu uygula :
Klavyen PS2 yoksa USB mi..USB klavye ise ve baska bir klavye denediginde yine ayni sonuc oluyorsa USB driverini kaldirip yeniden aktif etmeyi deneyebilirsin..Bu sorununu cozermi bilemiyorum ama denemende fayda var...Uninstall etmiceksin.Sadece disable et ve yeniden aktif et...Yeterli gelir..
Eger safe modda calisiyorda windowsda calismiyorsa ozaman baska bir program yada virus(trojen vb.) engelliyor demektir..
CCleaner adinda bir program var onuda indirip registery deki sorunlu Issue leri temizlersen belki faydasi olur... -
aygıt yöneticisinden güncellemeyi denedin mi ayrıca geri yüklemede işe yarayabilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X