Şimdi Ara

Win10 yeniden başlatma işlemi çok uzun sürüyor neden ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung 860 evo sata 3 500 gblık ssdye sahibim windows bunda yüklü. Sadece 75 gblık kısmı dolu. Bilgisayarın açılmasında ve kapanmasındaki sürede hiçbir sıkıntı yokken nedense yeniden başlatmaya bastığımda yeniden başlıyor mavi ekranı ve dönen beyaz noktalarda 1 dakikaya yakın hatta daha fazla bekletip öyle yeniden başlatıyor ? Bunu sebebi nedir ? Ssdnin okuma yazma hızları ise şu şekilde ssdde bi problem yok. Bu sorunu son 3-4 gündür yaşamaya başladım. Bu süre içerisinde windows ve oyun güncellemeri dışında hiçbirşey yüklenip silinmedi bunuda not düşeyim

Win10 yeniden başlatma işlemi çok uzun sürüyor neden ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorun bende var.

ssd aynı hocam.

sistemde başka bir ssd, hdd yok.

Asus Rog Strix B450-F & 3600 ikilisi var.

ilk açılışta sıkıntı yok ama yeniden başlat dediğimde uzun uzun mavi ekranda yeniden başlatılıyor yazıyor 1 dk 2dk sürüyor başlaması.

Windows 1909 yüklü, her şey en güncel şekilde, çözemedim valla.

no way üstad yardım eder belki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKISH-HANDERE -- 23 Kasım 2019; 23:46:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam editleyim bu sorun sadece bilgisayarı açıp cinebench yapıp işlemi bitirdikten sonra voltaj düzenlemek için yeniden başlat dediğimde oluyor. Yani 1-2 el oyun atıp yeniden başlat dediğimde anında başlatıyor. Ama ben genede sormak istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.