Şimdi Ara

win7 den midem bulaniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw su win7 kullanmaya basladim mi midem bulaniyor ve basim agriyor... ondan dolayi hep windows xp kullaniyordum. simdi yeni laptop aldim xp suruculerini bulamadim. Dell Studio 1440 14z laptop. belki bulurdum fazla kurcalamadim.

var mi benim gibi win7 ye alisamayan? 2-3 saat kullandim mi kusasim geliyor. ne yapabiliriz?

• Alışırsın bence windows 7 göresellik olarak bence çok güzel, arka temalarını flan kurcala biraz ,açılıp kapanma hızını farkettiğinde memnun kalacaksın ayrıca alt sekme kullanımına başta alışamayabillirsin ama alıştıgında kullanımı çok güzel gelecek alışacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RhythmX -- 11 Temmuz 2010; 15:24:10 >
  • XP driverını bulamassın alışmaya bak
  • miden bulanıyorsa kullanma
  • standart windows temasına geç
  • Burada anlatmış olduğum Driver Magician deneyiniz.

http://www.stonesbucket.com/upload/uploads/27bNvFzMdfa.swf
  • quote:

Orijinalden alıntı: computeron

miden bulanıyorsa kullanma

Katılıyorum, ilginç gerçekten bazı insanlar yeniliklere alışmakta güçlük çekiyorlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hem görsellik, hem sağlamlık, hem de kararlılık olarak Windows 7 çok daha üstün bir işletim sistemi. 1 sene boyunca format atmadım ama Windows 7 hala sapasağlam yerinde duruyordu. XP'ye neredeyse ayda bir format atmak gerekiyor çünkü saçmalıyor. Windows XP'nin bir ayda verdiği hataları Windows 7 1 sene sonra veriyor desem yanlış olmaz. Windows 7 bir nimet açıkçası. Değerini bilene...
  • Uzun süredir kullanıyorum xpden sonra en sağlam işletim sistemi diyebilirim. Beğenmiyorsanız win98e geri dönün. W7de devam edecesinizde tesellimi arıyorsunuz burada anlamadımki. Nedir senin sorunun arkadaşım?
  • yaw anlamadiniz. win7 xp den cok cok ustun, bende Win7 kullanmak istiyorum. ama nedendir midem bulaniyor 2-3 saat kullaninca sonrada basim agriyor.. yani gercek manada fiziksel olarak yoruyor beni.
  • bir süre daha kullan, nasıl alıştığının farkına bile varmayacaksın. xp sana çok ilkel gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirgiz

yaw anlamadiniz. win7 xp den cok cok ustun, bende Win7 kullanmak istiyorum. ama nedendir midem bulaniyor 2-3 saat kullaninca sonrada basim agriyor.. yani gercek manada fiziksel olarak yoruyor beni.

sen yanlış yere gelmişsin o zaman, doktora falan görün bence. Psikoloğa falan görün, doktor ne diyecek bakalım.
  • Windows 7yi klasik görünüme geçirebilir ya da windows xp tarzı editlemeler yapabilirsin. Mesela ben hızlı başlatma, görev çubuğunda gruplama yapmama, açılan dosyaların etiketlerini gösterme gibi özellikleri kullanıyorum. Hatta görev çubuğunun transparan yapısını da kaldırdım. Denetim masasında ve görev çubuğu ayarlarında 1-2 saat gezinerek problemini giderebilirsin diye düşünüyorum, bu zaman sana yeterli olacaktır
  • doktor değilim ama tıbbi bir sorun olabilir. belki senin nörolojik olarak bir takım renklere karşı hassasiyetin veya atıyorum şeffaf pencereler gibi karmaşık görsellliklerle ilgili bir problemin olabilir. birde gözle ilgili bir sorun olabilir mide bulantısı falan görme problemlerinde görülebiliyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurşunî -- 17 Temmuz 2010; 14:40:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurşunî

doktor değilim ama tıbbi bir sorun olabilir. belki senin nörolojik olarak bir takım renklere karşı hassasiyetin veya atıyorum şeffaf pencereler gibi karmaşık görsellliklerle ilgili bir problemin olabilir. birde gözle ilgili bir sorun olabilir mide bulantısı falan görme problemlerinde görülebiliyor sanırım.

ciddi olamazsın
  • Win7 4ever
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

quote:

doktor değilim ama tıbbi bir sorun olabilir. belki senin nörolojik olarak bir takım renklere karşı hassasiyetin veya atıyorum şeffaf pencereler gibi karmaşık görsellliklerle ilgili bir problemin olabilir. birde gözle ilgili bir sorun olabilir mide bulantısı falan görme problemlerinde görülebiliyor sanırım.

ciddi olamazsın

çok ciddiyim. pokemonun parlak renkli bir versiyonu sırf dediğim nedenlerden japonyada yasak edilmişti yanlış hatırlamıyorsam. çocuklara zarar veriyormuş. onun gibi bir şey bu arkadaşda vardır belki dedim. tabi tahmin yani:D

• Ubuntu yükle bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirgiz

yaw su win7 kullanmaya basladim mi midem bulaniyor ve basim agriyor... ondan dolayi hep windows xp kullaniyordum. simdi yeni laptop aldim xp suruculerini bulamadim. Dell Studio 1440 14z laptop. belki bulurdum fazla kurcalamadim.

var mi benim gibi win7 ye alisamayan? 2-3 saat kullandim mi kusasim geliyor. ne yapabiliriz?

ayıptır kardeşim yapma yahu. win7 xp ye göre çok daha hızlı. bikere xp doğal olarak eskidi çift işlemci performansı alamıyor dx 10-11 görmüyor. yani belli bi seviyede kullanırsın pc ni. yani görselliği bakımındanda win7 gayet güzel. abartılmamış sade hoş görsellik....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

quote:

ciddi olamazsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.