Şimdi Ara

Winamp sonunda Mac uyumlu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 2000'li yılların başından bu yana birçok Windows kullanıcısının medya oynatımında tercih ettiği uygulamaların başında gelen Winamp'ın ilk defa 2001 yılında dillendirilen Mac platformuna destek vereceğine dair iddialar sonunda gerçek oldu ve Mac platformu, Winamp'a kavuştu.

Beta olarak kullanıma sunulan Winamp for Mac Sync'in isminden de anlayabileceğiniz gibi temel işlevi Winamp uygulamasına sahip Android'li akıllı cihazların kablosuz ya da kablolu eş zamanlamasına imkan sunuyor olması. Bu temel amacın yanı sıra çalma listelerinin içer aktarımı konusunda iTunes ile eş zamanlı çalışabilen Winamp for Mac Sync Beta'da medya oynatıcısı açısından bazı eksikler de yok değil ancak, Nullsoft ekibi Winamp for Mac Sync Beta'nın "uzun sürecek bir yolculuğun ilk adımı" olduğunu ve uygulamanın yeni özelliklerle önümüzdeki dönemde daha da zenginleşeceğini belirtiyor.

Eğer Mac kullanıcısıysanız Winamp for Mac Sync Beta'yı buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz Winamp'ın sayfasından yükleyebilirsiniz.

• Winamp eskidi gibi
  • adını macamp yazsınlar daha iyi olur
  • Formattan sonra yüklenecekler listesinde yıllardır.:
  • Müzik dinleyeceksen AIMP2 bir numara
  • Çok sade özelliklere sahip. Daha çok yol katetmesi lazım.
  • indirdim bakalım nasılmış:D bu arada güzel ben hep sadelikden yanayımdır kafa bunaltmasın yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac te Dosya Gizleme [Çözüm]
    14 yıl önce açıldı
    PC'ye MAC OS kurmak istiyorum
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

adını macamp yazsınlar daha iyi olur

• iTunes varken bu programı kullanmam bile!
  • Gecenlerde Skyturk izlemek icin wmv plugin indirdim ona ragmen izliyemedim,winamp tv secenklerinden televizyon izleniyormu?(mac icin)
  • keşke shuffle gibi basit bi özellikte ekleselermiş cok daha kullanisli olurmus

saygılar
  • iyi oldu bu.. itunes'in yerini tutmayacak olsa da dursun bir köşede :)
  • iTunes varken bunu kullanan olur mu acaba?

Diğer yandan, Mac için arkadaşların dediği gibi adını MacAmp yapsalarmış.
    Nitekim bir zamanlar GNU/Linux için Winamp dengi bir program yazılırken adı ilk olarak X11Amp konulmuş.
    Gerçi sonra XMMS olarak değişmiş ama...
  • Hala kullanan varmis demek, enteresan
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Müzik dinleyeceksen AIMP2 bir numara

Aynen hocam bende Aimp Kullanıyorum.
  • Güzel, Itunes ve VLC sevmeyenler için denenmesi lazım.
  • Itunes varken Winamp kullanmamda internet TV ozelligi vardi Winampta onu dusunerek indirdim ama Mac versyonunu koymamislar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.