sistem geri yüklemesinden sonra böyle bir sorun ortaya çıktı...
bu hata kodu , Windows Defender'ın zortladığı anlamına geliyor.
eğer Windows Defender Beta kullanıyorsan , onnun tafihi 31.12 itibari ile geçmiş bulunuyor ve bu hatayı vermiş olabilr. yapacağın şey basit.
oncelikle denetim masasından program ekle kaldırdan bu programı kaldır at , sonrada hemen aşağıdaki adresten yeni sürümünü indirip kur. kolay gelsin...
eğer Windows Defender Beta kullanıyorsan , onnun tafihi 31.12 itibari ile geçmiş bulunuyor ve bu hatayı vermiş olabilr. yapacağın şey basit.
oncelikle denetim masasından program ekle kaldırdan bu programı kaldır at , sonrada hemen aşağıdaki adresten yeni sürümünü indirip kur. kolay gelsin...
ben buradan indiremiyorum çok yavaş. aynı sorun sende de oldumu?
proğram ekle kaldırdan, defender ı kaldırırken sorun yaşarsanız setup unu kurun orada size uyarı verecektir onarmak mı yoksa değiştirmek mi istediğiniz konusunda siz onar deyin, eğer onarmazs değiştir e tıklayın ok.
eskisini kaldırdım fakat yenisini indiremiyorum. microsoft tan indiremiyorum bişey hız çok kotu..