Şimdi Ara

Windows 10 %100 disk sorunu, ekranı kıracağım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bilgisayarımda sürekli %100 disk sorunu vardı fakat fazla sıkıntı yapmıyordu. Geçen gün biraz agirlastigini fark edince bilgisayarı kapatıp açtım başlarken "scanning and repairing drive C: 0%" yazıyordu sabredemeyip power tuşuyla kapatıp tekrar açtım. 3 gündür bilgisayarım aşırı yavaş. Hiçbir işlem yapamıyorum, tam düzelir gibi oluyor iki sekme sonrası tekrar yavaşlıyor. Bugün sistem geri yükleme yapacaktım ama C: de hata olduğunu söyledi şimdi elle "scanning abd repairing drive C:" işlemini yapıyorum fakat 7% takıldı kaldı 1 saattir. Yardım edebilir misiniz ne yapmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duymakistemiyorum -- 17 Kasım 2016; 21:34:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayarın marka ve modeli nedir ?
  • Bu Win10 tarafında genel bir sıkıntı gibi görülür aslında bir nebze. Bazı servisleri kapatarak bunu aşabiliyorsunuz tabi sisteminizde olası bir arıza olmaması durumunda. Windows search servisini ve hızlı getir servisini durdurup (services.msc)sistemde de bir Auslogics ya da sistemin kendi disk birleştirme programını çalıştırıp deneyin. En sonda olası bir hata varsa diskinizde diski bir kontrol ettirin yazılıma.

http://7.enpedi.com/2010/07/windows-7-disk-hata-denetimi-chkdsk.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Scofield -- 18 Kasım 2016; 7:56:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba windows update ile ilgili bir servis var işletim sistemi olarak ne kullandığınız bilgisayar marka modeliniz farketmez kurulum iso dosyası ile ilgili olduğunu düşünüyorum çünkü farklı flash ile format attığımda düzeldi, neyse bu servisin adı "wuauserv"

komut İstemini açarak Kullanacağınız komut sc delete wuauserv yazıp kaldırın ben bu şekilde çözdüm bazen cpu %100 bazen ram bazen harddiski kitliyor denemekten zarar gelecek bir servis değil silin gitsin.
  • Bahsettiğiniz zararsız servis dediğiniz Windows Update servisi. Silmek güvenlik açıklarına sebebiyet verebilir. Açık olması daima iyi olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.