https://drive.google.com/file/d/1v5E0NvRruGtexNB6bTvIZCCr4AuCcUxF/view?usp=sharing Orijinal iso dosyasıdır, çıktığında indirmiştim, indirme linklerinde 403 forbidden hatası verdiğini görünce hızlı upload işe yarasın istedim. Mağaza ve uygulamaların olmadığı Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 21H2 temelli sürümdür. Yalnız 64 bit olanı indirmiştim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 18 Kasım 2021; 8:50:30 > |
Windows 10 LTSC 2021 21H2 Drive Hızlı Türkçe ISO İndir
Windows 10 LTSC (Uzun Süreli Bakım Kanalı), uzun vadeli destek ve güvenlik güncellemeleri alan işletmeler, eğitim kurumları ve diğer kuruluşlar için özel olarak tasarlanmış bir Windows 10 sürümüdür.
Windows 10 LTSC 2021 21H2 ISO dosyasını hızlı ve kolay bir şekilde indirmek için Google Drive'ı kullanabilirsin. Windows 10 ISO dosyaları genellikle ISO paylaşım sitelerinden indirilebilir, ancak Google Drive daha güvenilir ve yasal bir seçenektir.
Windows 10 LTSC 2021'i indirmek için aşağıdaki adımları takip et:
- Google Drive'da "Windows 10 LTSC ISO" anahtar kelimesini ara.
- En son Windows 10 LTSC 2021 ISO dosyasını içeren klasörü bul.
- Klasörün içindeki "İndir" düğmesine tıkla.
- İndirme işleminin tamamlanmasını bekle.
Windows 10 LTSC ISO dosyası, Windows Yükleme Aracı veya Rufus gibi bir USB sürücü oluşturma aracı kullanılarak USB sürücüsüne yazılabilir. Ardından, USB sürücüsünü kullanarak Windows 10 LTSC 2021'i bilgisayarına kurabilirsin.
Bu kılavuz, Windows 10 LTSC 2021 21H2 ISO dosyasını Google Drive'dan hızlı ve güvenli bir şekilde indirmene yardımcı olacaktır.