Şimdi Ara

Windows 10'u Alın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Windows her geçen gün büyüdüğü ağına bu sefer karşımıza Windows 10 ile geldi.
    Windows 8'den sonra öne sürülen işletim sistemi pek çok kişinin vazgeçemeyeceği özellikler sunuyor.İlk olarak kurulum yapmak için rezerv'ledikten sonra beklememiz gerekiyormuş. Şuan tıkladım ve bekliyorum. Mesaj attıkları gibi Windows 10'u bilgisayarıma kurmayı planlıyorum.

Windows8 hiç kullanmadım inşallah arayüzüne alışırım diyorum ve nasıl rezervliceğimizi anlatıyorum.

Resimli Anlatım

windows10

Windows 10'u Alın

Arkadaşlar alttaki fotoda siyah dikdörtgen içine aldığım yerde sizde rezerv butonu çıkacak ona tıklayacaksınız. Ben tıkladığım için bende gözükmüyor şuan.

windows10
     Windows 10'u Alın

Şimdiden yeni widows 10'unuz hayırlı olsun kendime kurduktan sonra size bilgi vericem takipte kalın.

kaynak:

ozgunatik.blogspot.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgünatik -- 1 Haziran 2015; 18:58:59 >

• Hem Windows 8 hem de Windows 10 betasını kullanmış biri olarak olmuş diyorum.
  • Ben daha yeni kullanacağım rezerve ettim geri dönmelerini bekliyorum ne kadar sürede geliyor acaba ?
  • Windows 7 kullanıcısıyım bende o uyarıyı şimdi gördüm ücretsiz yazan kısım ayrı bi vurucu olmuş
  • Beklemekten başka çare yok bekliyoruz bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.