Şimdi Ara

Windows 10 Yüksek RAM Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bilgisayar'a yeni format attım. Bütün güncelleştirmelerini bitirdi, yaptı. Hatta sonrasında diğer güncellemeler de geldi, onları da indirdim.

Ancak Bilgisayarım çok fazla ram kullanıyor.

32 GB DDR3 ramim var ama Bilgisayar boştayken Ekran Görüntüsünde görüldüğü gibi 17,4 GB kullanıyor.

Bu normal midir sizce? Yoksa virüs vs gibi herhangi bir şey olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

İyi Forumlar...

Windows 10 Yüksek RAM Kullanımı

• Arka planda çalışan uygulamalara sürekli anlık olarak ihtiyaç var mı ?

• çok fazla benim şuan 5 gb kullanımda

• Ne kadar fazla ram varsa o kadar fazla kullanır, 6 gb ram var bende 3 kullanıyor, yukarda birisi 5 yazmış bunun gibi
  • EcMenu_x64 adlı programı indir sordum'dan. Ram kullanımı azalt yerini aktif et. Arada azalt.

• Görev yöneticisinde işlemlere gir. Ram kullanımına göre sırala. Bakalım hangi uygulamalar kullanıyor bu kadar rami. Bu çok fazla bir değer.
  • sorunu buldum.

Anakartımın lan sürücüsü ile beraber inen "Killer network Center" programında RAM sızıntısı yaşanıyormuş. Silince sorun ortadan kalktı. Şu an RAM kullanımı sürekli %13'de 4,1 GB RAM kullanıyor sistem, boşta. Yardımlarınız için teşekkür ederim. İyi günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dimovka -- 23 Ekim 2020; 23:0:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.