arkadaslar windows 7 den windows xp ye dönüş yapayım dedim. laptopta format attım ancak dosyaların bir tanesi hata veriyor. dosyayı esc ile atlayarak kurulumu tamamladım ancak bilgisayar açılış ekranında mavi bir ekran çıkıp hata veriyor. bu cd ile şu an kullandığım bilgisayarıma da format atmıştım. bir yrd edebilecek varsa minnettar olurum. emanet...
Sistem dosyaları tam olarak yüklenmediği için hata vermesi normal. Bu durumda farklı bir cd bulup, o şekilde yükleme yapacaksınız.
quote:
Orijinalden alıntı: Swaps1404
arkadaslar windows 7 den windows xp ye dönüş yapayım dedim. laptopta format attım ancak dosyaların bir tanesi hata veriyor. dosyayı esc ile atlayarak kurulumu tamamladım ancak bilgisayar açılış ekranında mavi bir ekran çıkıp hata veriyor. bu cd ile şu an kullandığım bilgisayarıma da format atmıştım. bir yrd edebilecek varsa minnettar olurum. emanet...
Temiz ve çizik olmayan cd ile atarsanız formatı sorunu giderirsiniz. Formatlama işleminde hdd silindiğinden size karşı koyabilecek bir güç, kötü niyetli yazılım bulamazsınız işlem bittiğinde. Dizüstü bilgisayar kullanıyor iseniz, cd okunurken sarsıntı olmuş olabilir ya da en büyük ihtimal olan cd nin iç yüzünde ki kirliliktir yükleme hatasına sebeb olan.