arkdaslar bende vista home premıum var gercı ucretsız olrak laptopu yenı aldıgım ıcın win 7ye yukselte bılıyorum ama sadece kargo parası 40 dolar onada degmez gıbı gelıyor bırde dıyelım aldım kargo ucretı verıp bunalr bana win7 cdsımı yollaycaklar yada sadece yukseltme cdsımı gelecek her formatta ıllakı vıstayı kurup yukseltmem mı gerekecek bir diger sorumda cogu forum sitesinde win7 full olarak verılmıs fakat benım ısletım sıstemı 64 bıt vista yanı win7de 64 bıt ve 32 bıt ayrı cdmı yoksa bırlestırılmıs falanmı sıstem hangısıne uygunsa onumu kuruyor cunku forum sıtelerınde hıcbrıınde win7de 64 bıt ayda 32 bıt yazmamıslar ındırecem ama 32 bıt ındırırsem bır ıse yaramaz yardım edermsıınız
yükseltme konusunu bilmiyorum. 32bit 64bit konusuna cevap vericem. eğer ramin 4gb ve üstüyse 64bit altındaysa 32bit kurmalısın ayrıca bazı forumlarda 32bit ve 64bit sürümlerinin ikisinin birden olduğu dvd ler var pm kontrol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme