Şimdi Ara

Windows 7 kullanabilir ram miktarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim sorunum şu windows 7 64 bit home premium kullanıyorum 8 gb ramim var . Aıda64 ile bakıyorum 8 görüyor bilgisayardan bakıyorum 8 görüyor . Görev yöneticisi performanstan bakıyorum 8 görüyor fakat kullanabilir ram miktarını : 5.9 , 6.1 , 6.2 , 6.6 , 7 gb arası değişiyor.

İşletim sistemimden kaynaklanamaz 2 ayrı cd ile format atıldı.

Ram yuvaları bozuk olamaz bozuk olsa 8 gb görmez .

Şimdiden teşekkürler

• Sorun yok ki o an kullanılmayan ramı kullanabilir olarak gösteriyor bendeki sonuçlar böyle neden sorun ettiniz anlamıyorum bilgisayar öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 6 Ağustos 2012; 0:47:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

Sorun yok ki o an kullanılmayan ramı kullanabilir olarak gösteriyor bendeki sonuçlar böyle neden sorun ettiniz anlamıyorum bilgisayar öyle

nasıl yani 2 gb nereye gidiyor ben onu anlamadım

• 64 Bit işletim sistemi ramı fazla kullanır arka planda çalışan bir uygulama ram kullanımını 1.5 - 2 GB çıkarabilir SS attığımda 2 GB kullanıyordu

Başlangıç programlarından kullanmadıklarınızı kapatın zaten hepsi kapalı 52 işlem var

Sorun edecek bir şey yok sistem bu şekilde çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 6 Ağustos 2012; 1:08:36 >
  • quote:

64 Bit işletim sistemi ramı fazla kullanır arka planda çalışan bir uygulama ram kullanımını 1.5 - 2 GB çıkarabilir SS attığımda 2 GB kullanıyordu

Başlangıç programlarından kullanmadıklarınızı kapatın zaten hepsi kapalı 52 işlem var

peki beyfendi bunu buraya taşımadan önce facede belirtebilirdiniz !!111!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeytaniAvci

quote:

64 Bit işletim sistemi ramı fazla kullanır arka planda çalışan bir uygulama ram kullanımını 1.5 - 2 GB çıkarabilir SS attığımda 2 GB kullanıyordu

Burda küfür edemiyon

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SeytaniAvci

quote:

Burda küfür edemiyon

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.