Şimdi Ara

WİNDOWS 7 Mİ VİSTA MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR OYUNLAR İÇİN EN YÜKSEK PERFORMANSI SİZCE HANGİ İŞLETİM SİSTEMİNDEN ALIRIZ

• bence xp daha verimli olur...ben bile hala xp kullanıyorum.vistayı nedense sevmedim,bir türlü ısınamadım.hem yavaş bir sistem hemde görselliği çok basit..win7 ninde ondan bir farkı yok.daha profosyonel bir sistem yazılana kadar xp ile devam etmeyi düşünüyorum...
  • Vistayı bikere geçiyoruz.Senelerdir tartışılan ve sonucu daha ilk kullanımda bilinen şuki,microsoft bile başarısızlığını kabul etti vista konusunda.Sizin sorunuz Win7 mi xp mi olmalı.
    Burdada şunu söyleyebilirim.Eğer bilgisayarınızın ekran kartı 512 yada 1gb civarıysa(paylaşımsız)dx11 destekli yep yeni oyunları oynamak isterim ,bilgisayarımda 3-4 gb rame sahip diyorsanız(zaten xp 3gb üstünü tanımaz)Ozaman her halukarda win7.
    Fakat normal şartlarda xp nin çoğu zaman daha iyi performans verdiğini gördüm ama makinasına görede değiştiğinede çok şahit oldum.Siz bence win7 yi bi yükleyin,oynamak istediğiniz oyunları oynayın,memnun kalmazsanız Xp ye geçin,yani öncelikle win7 yi bi görün tanıyın bence :)
  • Vistayi boşverın. Win7 hizli ram yuksek ıse oyunlarda pek sorun cıkaracağıni sanmıyorum. Xp hızli ama eskıdi bence.
  • en iyisi win7 hocam vista zaten sorunlu herkesin bildiği gibi xpde eskidi sisteminizde yeterliyse win7 kurun derim
  • teşekkür ederim cevaplarınız için.Aslında win 7 yükledim gerçekten çok hızlı ama bende 512 mb ati hd 3650 ekran kartı var oyunlarda çok büyük zorluk çekiyorum sanırım bu da ekran kartındn kaynaklanıyor.
  • Bir de şöyle bir sorunum var ilgilenirseniz çok sevinirim ;

YAKLAŞIK 3,5 SENEDİR UĞRAŞMAKTA OLDUĞUM BİR SORUNU PAYLAŞMAK İSTİYORUM. DAHA ÖNCEDEN ORJİNAL XP LİSANSLI BİR DESKTOP PC ALDIM ''HP'' MARKALI. DAHA SONRASINDA SORUN YAŞADIĞIM İÇİN PC' DE FORMAT ATMAK DURUMUNDA KALDIM. FORMAT İŞLEMİNDEN SONRA LİSANSLI BİR XP CD' Sİ YÜKLEMEK İSTEDİĞİMDE MAVİ EKRAN HATASI ALIYORDUM. BIOS AYARLARINA KADAR HERŞEYİ KONTROL ETTİM, SATA HDD KULLANDIĞIM İÇİN DRIVER GÜNCELLEMESİ DE YAPTIM AMA OLMADI. EN SONUNDA AMERİKA'DAN ORJİNAL SİSTEM GERİ YÜKLEME DVD'Sİ GETİRTTİM ONU YÜKLMEYE ÇALIŞTIM ANCAK SON AŞAMAYA GELDİĞİNDE HİÇBİR ŞEKİLDE BLOCK DOSYALARINI YÜKLEMİYOR YÜZDE 0' DA KALIYOR. BU SORUNU YAŞAYAN ARKADAŞLAR VARSA BANA YARDIMCI OLABİLİRLER Mİ, KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ama xp artık bitti :S windows tamamen kesti bağlantıyı..w7 devam et bence
  • Kesinlikle win7 dostum.Sadece oyunlarda değil herşeyde çok iyi. 1.5 senedir win7 ultimate kullnıyorum ve 1 kere explorer.exe hatası almadım ;)
  • Alemin kralı Windows 7. Oyun içinde windows 7 iyi. Benim yeğende 1gb dd2 ram war oyunları taş gibi oynatıyor işlemcide p4 3000 olmasına rağmen. Ekran kartı kurtarıyor ama Ati 5770.
  • Kime beduua ediyorsan onun işletim sistemi VİSTA BASİC ,Bilgisayarı da vetel olsun.
  • öncelikle cevaplarınız için çok teşşekkür ediyorum. şu şekilde ekleme yapmak istedim. lisanslı bir winndows 7 ultimate diski ile 7' yi yükledim, gerçekten başarılı bir işletim sistemi hazırlamış microsoft ancak oyunlarda çok kötü performans almaya başladım, xp' de bu kadar sorun olmuyordu. bu arada sistemin pentium d çift çekirdek 3.20 ghz, 3 gb ram, 512 mb ati readon hd 3650 ekran kartı. sanırım sorun ekran kartından, siz ne düşünüyorsunuz yorumlarınızı merakla bekliyorum.
  • Vista Windows 7'nin bir ön sürümü gibidir.Tamı varken yarısını napıcaksın? Windows 7 den şaşma.Hem de artık çağa ayak uydurmak gerekir değil mi?
  • Bence Windows7 En azından her oyunda destek alabilirsin sonucta yeni bir işletim sistemi.
  • Vista'yı kullanmak için işletim sistemi hakkındaki bilgin belli bir seviyede olmalı yoksa yavaşlığından şikayet edersin, XP bir seçenek olmakdan çıkalı uzun yıllar geçti, tavsiyem Windows 7 olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.