Şimdi Ara

Windows 8.1 usbden çok yavaş kuruluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merabayın bugün usbye windows 8.1 boot kurulum yaptım ama pc dosyaları okuma kısmında aşırı ağır yüklemeye geçmedi daha önceki windows 7 32 bit di bu 8.1 64 bit bunlamı alakalı yoksa bütün hard diski formatlamadığımdan dolayımı bu kadar yavaş acaba diğer bölümlerdeki dosyalarımı tarıyor yardımcı olurmusunuZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: XxTuNixX

Merabayın bugün usbye windows 8.1 boot kurulum yaptım ama pc dosyaları okuma kısmında aşırı ağır yüklemeye geçmedi daha önceki windows 7 32 bit di bu 8.1 64 bit bunlamı alakalı yoksa bütün hard diski formatlamadığımdan dolayımı bu kadar yavaş acaba diğer bölümlerdeki dosyalarımı tarıyor yardımcı olurmusunuZ

Bence USB'yi değiştir. USB'nin okuma yazma hızı düşükse yavaş olması normal.
  • saolasın hallettim
  • Hocam benim evdeki bilgisayar windows 8.1 indirmem için mağaza uyarısı verdi. 3,4 gb fakat evdeki internetim cep telefonundan ve limiti çok az.
    Bunu sen nasıl usb ye kaydedebildin. microsoftun sitesinde bulamadım.
    indirebileceğim bir linki varmı haricen yüklemem için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CallOfTheWild

Hocam benim evdeki bilgisayar windows 8.1 indirmem için mağaza uyarısı verdi. 3,4 gb fakat evdeki internetim cep telefonundan ve limiti çok az.
    Bunu sen nasıl usb ye kaydedebildin. microsoftun sitesinde bulamadım.
    indirebileceğim bir linki varmı haricen yüklemem için ?

Yok bildiğim kadarı ile. Kasanı sök hocam, kotasız interneti olan bir arkadaşında güncelle. Belki 6-7 gb dosya inecek. Sıfırdan elinde Windows 8.1 ile kurulum yapsan daha kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 3 Haziran 2015; 9:25:39 >
  • Cevap için teşekkürler.Bir konu keşfettim deneyeceğim.

http://forum.donanimhaber.com/m_99505599/tm.htm
    Bu konudaki 8.1 isoyu indiriyorum yüklerken yükseltme yaparsam sorun çıkmaz sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 yavaş açılıyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.